A inceput votarea pentru premiile MTV EMA!
2016-09-27 23:39:01

Start Vot!

Au mai ramas cateva saptamani pana la unul dintre cele mai asteptate evenimente din industria muzicala, si anume premiile MTV Europe Music Awards.

Votarea regionala care a inceput astazi, 27 septembrie va continua pana pe 5 noiembrie. Castigatorii isi vor da intalnire pe data de 6 noiembrie, la Ahoy Theatre in Olanda.

Manuel Riva, numele din spatele celei mai difuzate piese ale utimelor luni “Mhm Mhm”, a fost nominalizat la categoria Best Romanian Act din acest an. Manuel este unul dintre cei mai de succes producatori muzicali si DJ din Romania cu o experienta de peste 15 ani in domeniu.

Manuel Riva: Este o mare onoare sa fim nominalizati la Premiile MTV, Best Romanian Act. Felul in care a fost primita piesa “Mhm Mhm ne-a coplesit, efectiv. As vrea sa le multumesc tuturor celor care ne-au sustinut.

Eneli: La inceput crezi ca esti singur cu visul tau. Apoi muncesti pentru a-l realiza si speri că şi altii vor crede in el. Astazi, le multumesc tuturor celor care au facut si vor continua sa faca posibila realizarea acestui vis.

Piesa a cucerit iremediabil intreaga Europa si a ocupat luni la rand primele pozitii din top-urile internationale de Radio, Shazam si iTunes.

De astazi il puteti vota pe Manuel Riva accesand http://ro.mtvema.com/.

Succes, Manuel Riva!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *