5SOS lansează single-ul & videoclipul „Teeth”
2019-08-28 15:35:39

Piesa „Teeth” este noul single semnat 5 Seconds of Summer (5SOS), un material exploziv, produs de către Andrew Watt și Louis Bell, care se aventurează pe teritorii sonice puțin mai întunecate decât hit-ul lor precedent, „Easier”.

Single-ul integrează un savuros solo de chitară al legendarului Tom Morello. „Teeth” se va regăsi pe următorul album al trupei, dar și pe coloana sonoră a serialului-fenomen „13 Reasons Why (Season 3)”, a cărui lansare este programată pentru 23 august.
In plus, „Teeth” vine însoțit și de material video halucinant, regizat de către francezul Thibaut Duverneix (Elton John, Tierra Whack), ce îi găsește pe membrii 5SOS în ipostaza de a fi deveni subiecți într-un experiment care alterează conștiința și declanșează iluzii chinuitoare.

a luat naștere după o lună sau două de încercări de a compune și de a ne depăși limitele în procesul de a crea ceva superior piesei *Youngblood*. A fost o perioadă învolburată a vieții mele, iar versurile piesei reflectă acest lucru. Vorbește despre o perioadă de încercări în relația mea curentă. *Teeth* surprinde spiritul 5SOS și este o piesă unică, ce nu sună ca nimic altceva. Este piesa mea preferată și abia aștept ca publicul să o poată asculta”, declară vocalistul Luke Hemmings.

Săptămâna trecută, 5 Second of Summer a lansat remix-ul lui Charlie Puth al piesei „Easier”; track-ul original se află pe poziția a 11-a în Top 40 radio, reușind să înregistreze peste 231 de milioane de ascultări. 5SOS este singura trupă din istoria clasamentului Billboard 200, ale cărei prime trei albume au ocupat prima poziție. 5SOS a vândut 8 milioane de albume, 2 milioane de bilete la concertele sale, iar piesele trupei au fost ascultate de peste 7 miliarde de ori.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *