5 mesaje care poate ti-au scapat in noul videoclip al lui Jax Jones
2019-01-30 15:58:55

Jax Jones si Years & Years nu mai lungesc asteptarea si ne introduc in jocul lor, odata cu lansarea videoclipului piesei „Play”, un material echivalent cu o portie zdravana de vitamine, care ne va colora si indulci diminetile reci.

„Play” vorbeste despre jocul initial, micile dezamagiri, asteptarea si speranta ce insotesc fiecare inceput de relatie, iar simbolistica materialului video doreste a sublinia acest aspect. Asadar, in cazul in care ati vazut videoclipul pe fuga, intre doua statii de metrou, am facut mai jos o lista cu mesaje pe care e posibil sa le fi ratat.

Cadrul de inceput ne anunta ca in sfarsit a venit timpul sa ne jucam, iar acest lucru nu se poate intampla decat prin apasarea butonului PLAY, cresterea volumului in boxe si ascultarea unei piese a la Jax Jones.

Jax si Olly ne atentioneaza ca, pentru inceperea jocului, conditiile de participare se bazeaza pe gasirea unui nou partener, unul mai rezistent, expert in amagire si doctor in arta seductiei. Asadar, „Next customer please”!

Jax Jones ne aminteste ca este un adevarat maestru de cermonii, iar aluzia la cel mai recent hit al sau, „Ring Ring” feat. Mabel si Rich The Kid, nu face decat sa ne sporeasca increderea in calitatea muzicala a acestui nou material.

Se prea poate ca in timp ce dansezi cu o noua persoana sa existe acea impresie, de coordonare perfecta, iar sentimentul de apartenenta sa nu intarzie sa apara, insa, pentru siguranta ta, ideal ar fi sa repeti din cand in cand mantra „You don’t know me”.

In final, Jax si Olly nu ii uita nici pe cei mai timizi dintre noi si ne vand un pont util. Oare cate relatii nu au inceput dupa o responsabila gura de curaj?

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *