4.000.000 de vizualizari in nici 3 saptamani pentru “Makosa”!
2017-04-04 19:19:46

“Makosa”, cel mai recent single semnat Geo Da Silva, a atins 4.000.000 de vizualizari in nici 3 saptamani de la lansare! Cu versuri in limba engleza si un beat dance-balcanic, “Makosa”, o reusita colaborare cu Katty S. si Niko, este compusa de catre Gheorghe Constantin Cristinel, Adrian Corneliu Ivan & Sergio Duran Baldovi, beneficiind de un videoclip filmat in Barcelona, ce a fost regizat de catre Sergio Duran Baldovi & Geo Da Silva in studiourile Supermotion.

Cat Music a vandut deja licente internationale pentru piesa “Makosa” in urmatoarele tari: Japonia, Israel, Turcia, Croatia, Grecia, Serbia, Muntenegru, Malta, Bosnia, Macedonia, Bulgaria si Slovenia.

De asemenea, “Makosa” se afla in lista celor mai populare piese pe Youtube in mai multe tari: Spania, Ungaria, Rusia, Ucraina, Italia.

Astfel, Geo Da Silva are placerea de a le multumi fanilor pentru acest record printr-un super concurs in colaborare cu cei de la Radio Impuls.

“Makosa” este o piesa de distractie, cu dans, pe care merita sa o asculti cu prietenii si sa inveti fiecare pas. Aceasta este creata intr-un mod “atipic” si a pornit de la pasii de dans, apoi au fost adaugate versurile si muzica.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa (re)urmarim impreuna clipul, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *