39 de piese lansate de label-ul Cat Music, in Media Forest Spring Chart 100
2018-06-04 15:53:03

Conform platformei de monitorizare Media Forest, de la inceputul anului pana acum, 39 de piese din Top 100 sunt lansate, promovate si administrate de catre Cat Music. Artisti de top ai label-ului Cat Music precum Smiley, Delia, Lidia Buble, JO, Mira si Feli cuceresc Media Forest Spring Chart 2018

Smiley isi mentine prima pozitie in Media Forest Spring Chart 2018 cu piesa “Vals”, cea mai difuzata piesa in primul semestru al anului 2018, cu peste 3.500 de play-uri. Lansata la finalul lui 2017, “Vals”, penultimul single din seria celor 10 confesiuni muzicale pe care artistul le-a oferit fanilor, a generat peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Pe locul 6 din top 100 Media Forest Spring Chart 2018, se afla “Stele”, piesa lansata de 3 Sud Est la sfarsitul anului 2017, ce a adunat aproape 9 milioane de vizualizari pe YouTube si aproape 2000 de difuzari, urmata de “Camasa”, piesa Lidiei Buble, care se pozitioneaza pe locul 8. “Camasa”, cea mai difuzata piesa a lunii ianuarie, a adunat pana in prezent peste 30 de milioane de vizualizari pe YouTube si o multime de reactii pozitive in mediul online si offline. Pe locul 10 se claseaza “Uit de tine”, piesa lansata de Mira, ce a generat aproape 1000 de difuzari si peste 18 milioane de vizualizari pe YouTube.

Pe locul al 11-lea in clasament este Feli cu „ Acasa”, urmata de Smiley & Guess Who cu single-ul „Ce ma fac cu tine de azi?”. Printre hiturile care se afla in topul Media Forest, care au adunat impreuna peste 1340 de difuzari si 100 de milioane de vizualizari pe YouTube, se regasesc si „Ramai cu bine” (Delia feat. Macanache), „La tine” (What’s UP), „Vina” (Mira), „Mi-e bine” (Lidia Buble feat. Matteo) si „De unde vii la ora asta” (Smiley).

In plus, de sase ani, piesele lansate sub labelul Cat Music ocupa primul loc in topul celor mai ascultate piese ale anului la radio.

Mai mult decat atat, fata de aceeasi perioada a anului trecut, canalul de YouTube al casei de discuri are cu peste un milion de abonati mai mult. Aceasta cifra pozitioneaza canalul de YouTube Cat Music pe primul loc in topul canalelor din Romania cu cei mai multi abonati.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *