3 motive ca să NU locuiți împreună
2018-11-06 10:47:09

O poveste ideală de iubire se îndreaptă spre momentul în care cei doi protagoniști se mută împreună. Surprinzător, există și o variantă de rezervă care spune că ar fi mai bine să locuiți separat – cel puțin un timp. Care ar putea fi motivul?

Când vă mutați împreună, totul se schimbă și cunoașterea reciprocă are loc la un alt nivel. Abia atunci ies la iveală o serie de surprize. Unele plăcute, altele mai puțin. De asemenea, trebuie să fiți capabili să faceți o serie de compromisuri.

Și, pentru că fiecare relație funcționează după un alt tipar și se bucură de acele mici detalii care o fac unică și deosebită, ideal ar fi ca tu să alegi varianta care vi se potrivește cel mai bine și care asigură armonia în doi.

1.Rutina înlocuiește misterul

Când nu vă petreceți tot timpul împreună, aveți mereu ceva nou să descoperiți unul la celălalt, iar dorința dintre voi nu o să fie înlocuită cu obișnuința. Rutina nu va bate la ușă, așa cum o face în multe relații.

Poate și planurile voastre vor fi făcute cu mai mult entuziasm. O simplă cină poate căpăta alte proporții în mintea voastră: revedere, bucurie, emoție. Pe de altă parte, când locuiești împreună cu partenerul, începi să cunoști atât de bine obiceiurile lui, încât misterul se risipește ca un fum. Ușor ușor, farmecul poate să dispară. Nu-i așa?

2.Tabieturile aduc certuri

A locui împreună înseamnă și o serie de discuții, deoarece fiecare aduce cu el, pe lângă bagaje, o serie de obișnuințe și de tabieturi. Ideal este să ajungeți la un punct comun și să vă acceptați obiceiurile.

Însă sunt cazuri în care fiecare va gândi că are dreptate și că varianta lui este cea corectă – și astfel se va ajunge la inevitabilele discuții în contradictoriu. Când este vorba despre două firi puternice, încăpățânarea nu are hotar.

Dacă fiecare are casa lui, problemele de acest tip nu își fac apariția și se păstrează armonia. Fiecare va trăi după bunul său plac, cu gândul la momentele pe care le veți petrece împreună. De ce să existe discuții pot umbri iubirea?

3.Adio, libertate!

Timpul pe care îl petrece fiecare, singur, este extrem de important, atât pentru tine, cât și pentru el. Fiecare om are nevoie de un timp al lui, în care să mediteze, să se relaxeze, să se regăsească, să se simtă liber.

Pentru că da, o relație presupune și libertate. De asemenea, este important să mențineți relațiile cu cei dragi: familie, prieteni. Pe scurt, să aveți timp pentru voi, pe care să îl fructificați după cum simțiți.

Locuind separat, veți avea acest timp și ulterior, vă veți raporta unul la celalalt cu o altă stare de spirit: relaxați, binedispuși, deschiși. Veți lua decizii cu mintea limpede, veți face față provocărilor vieții cu o altă atitudine. Puțină libertate este binevenită, nu-i așa?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *