10 lucruri pe care trebuie să le știi despre blackbear

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Popularitatea rapper-ului, compozitorului și producătorului blackbear a crescut considerabil în ultima perioadă, mai ales după lansarea hit-ului „hot girl bummer”, însă puțină lume știe cine este omul din spatele acestui succes.

Iată 10 lucruri pe care orice fan blackbear ar trebui să le cunoască:

1. blackbear, pe numele său real, Matthew Musto, s-a născut și și-a petrecut adolescența în Daytona Beach, Florida, stabilindu-se ulterior în Los Angeles.
2. A început să își publice muzica, pe care o încadra în genul folk-electronic, în anul 2013, printre primele sale single-uri numărându-se „Unable” și „NYLA”.
3. La cei 28 de ani, blackbear are o carieră prolifică, lansând 5 albume, 6 EP-uri (printre care și „Afterglow” și „Foreplay”) și un mixtape.
4. blackbear este implicat și în alte proiecte muzicale. Acesta este membru al grupului muzical Mansionsz, alături de Mike Posner.
5. Alături de Justin Bieber, blackbear a compus piesa „Boyfriend”, care a debutat pe poziția a doua în topul Billboard Hot 100.
6. blackbear s-a întâlnit o perioadă cu influencer-ul Sydney Carlson, cunoscută pentru vlogurile sale de călătorii, fashion și beauty.
7. Într-un interviu pentru revista Vice, blackbear a recunoscut că albumul „Digital Druglord” este inspirat de propria sa luptă împotriva abuzului de alcool și a drogurilor.
8. În aprilie 2018, s-a lansat un featuring cu blackbear pentru o piesă compusă de Mike Shinoda (Linkin Park) în memoria prietenului și colegului său de trupa, Chester Bennington.
9. Musto a renunțat la școală la vârsta de 16 ani, în momentul în care o casă de discuri a semnat cu trupa de punk în care acesta activa, intitulată Polaroid.
10. blackbear a fost descoperit de către Tabari Francis prin intermediul platformei MySpace, în anul 2008. Simțind imediat potențialul, Francis nu a stat pe gânduri și a prezentat materialele lui Musto unor artiști precum Ne-Yo și Akon.

Le știai?

Comentarii