“Zodii de foc”, noua piesă a lui Dreytha1, artistul de pe TikTok cu zeci de milioane de vizualizări
2021-03-25 16:52:39

TikTok-ul a devenit instrumentul prin care artiștii din noul val își fac cunoscute piesele, iar Dreytha1 este exemplul perfect de succes muzical pe această platformă.

“Zodii de foc” este single-ul pe care acesta l-a lansat de curând și în jurul căruia a construit un challenge pe TikTok cu #zodiacpair, care a strâns 67 milioane vizualizări.

“M-am apucat de muzică dintr-o joacă. În urma unui vlog, producătorul Emilian Nechifor m-a provocat să scriu o piesă și uite așa în 9 ore am scris “LEI”, un feat cu Fox. Apoi a urmat “Perechea ta” cu Matias, iar “Zodii de foc” este de fapt primul meu single”, spune Dreytha1.

“Zodii de foc” este o declarație de dragoste pusă în versuri, după cum adaugă Dreytha1:

“Această piesa reprezintă o parte din povestea mea de dragoste. Este vorba despre prima mea iubire, mai exact persoana care m-a învățat să iubesc”.

Prin TikTok, Dreytha1 a reușit să strângă milioane de vizualizări la challenge-urile create în jurul pieselor lui. Cu “Lei” a avut 9,2 milioane views pe TikTok prin #10leilei, la “Perechea ta” a strâns 5,8 milioane views prin #PerecheaTa, iar cu “Zodii de foc” a ajuns deja la 67 milioane views prin #ZodiacPair.

Dreytha1, Andrei Ionescu pe numele lui real, a început să își construiască o comunitate în online încă de pe vremea aplicației musical.ly, iar odată cu TikTok și-a dezolvat și pasiunea pentru muzică. Cu toate că acum este content creator, Andrei a activat în sport, a jucat fotbal atât în Romania, cât și în Canada, unde a avut și job de antrenor.

TikTok: https://www.tiktok.com/@ionescuandrei

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=jc74fWpEIxM

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *