Zak Abel a lansat single-ul "Less Of A Man"
2021-09-14 09:38:50

Zak Abel a lansat noul său single, „Less Of A Man” – al patrulea din 2021. Cu această nouă piesă antemică și plină de suflet, cântărețul provoacă stereotipuri și declară că a căuta ajutor, a arăta emoție sau a nu se conforma normelor sociale nu face pe niciun om „mai puțin om”.

Zak și-a redescoperit chemarea scriind melodii care au o înseamnătate ceva pentru oameni, care îi face sa-si puna intrebare, ii lasa sa viseze, sa simte si sa se descopere..

Zak Abel este un ambasador pentru organizația caritabilă de sănătate mintală CALM, care va susține, de asemenea, single-ul lansat. „Less Of A Man” este modalitatea lui Zak de a începe o conversație în jurul masculinității și de a dezvalui lucrurile care ne fac rău si ne influenteaza negativ, fără nicio rezerva. Despre noul sau single, artistul a declarat: „Am scris „Less Of A Man” pentru a pune la îndoială idealurile de masculinitate, care au influențat modul în care bărbații „ar trebui” să fie, să gândească și să simtă. Acest standard impus de societate a avut efecte negative asupra mea și a altor bărbați pe care îi cunosc, întrucât ne-a făcut să ne simțim diminuați dacă nu ne încadrăm într-un anume stereotip. Încă trăim într-o perioadă în care bărbații simt că nu este „bărbătesc” să vorbească deschis despre emoțiile lor și să ceară ajutor. Aș vrea să joc un rol în schimbarea acestui lucru “.

„Less Of A Man” urmeaza succesul celor trei single-uri anterioare, din 2021, „Why Can’t We Get Along”, „Right Side of the Bed” și „Be Kind”, piese ce au ajuns în topurile muzicale, în numeroase tari europene și Top 40 HOT AC din SUA.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *