Zadi lansează clipul piesei „Hold me tight” – o melodie dance R&B, cu un vizual visător și un sound fresh

Zadi lansează clipul piesei „Hold me tight”, prima melodie oficială a artistei, în care vorbește despre armonia în relația de cuplu. Zadi este o artistă fresh, complexă, cântă, compune și aduce un sound dance R&B prin timbrul ei vocal special, plin de sensibilitate.

„Piesa <> este o declarație de dragoste care îmbină răul și binele dintr-o relație. E un echilibru. Nu se poate rău fără bine, nici invers”, a povestit Zadi.

Mesajul este unul extrem de personal, melodia reprezintă o declarație de iubire sinceră, intimă – „I can see my future with you”. „Piesa are o parte în care spun <>. E adevărat, sunt momente de ceartă care pot fi depășite. Dar important este să ne dăm seama că uneori nu e nevoie de cuvinte, e suficient ca cineva să te ia in brațe, să îl simți aproape”, a spus artista.

Zadi ar vrea ca ascultătorii să rămână cu o stare de liniște după ce ascultă piesa, să evadeze din lumea cotidiană și câteva minute să rămână în universul melodiei.

Clipul a fost filmat în mai multe locuri din București, de dimineață până noaptea. „Am jucat împreună cu un băiat, Chaddy, pe care atunci l-am cunoscut. M-a ajutat super mult. A fost ca și când ne știam de dinainte, am avut o dinamică foarte bună. Am încercat să transmitem lejeritatea dintre noi, momentele de tensiune, un parcurs normal al oricărei relații. Ne-am dat cu căruciorul în parcarea unui supermarket, cu barca în Cișmigiu, ne-a intrat apă în barcă, am trecut prin multe peripeții. Nu am simțit oboseala, chiar ne-am distrat”, a declarat Zadi.

Artista pregătește un EP care se numește „The year I met myself”: „Anul acesta am trecut prin multe schimbări, am stat mult în studio și am scris despre asta. Mi-am dat seama cât de importantă e vulnerabilitatea, am realizat ca e ok să nu știi lucruri atâta vreme cât vrei să le înveți.”

Păreri?

Comentarii