Yasiris colaborează cu Robert Morr și David Marley și lansează „Salgo Sin Ti"
2020-06-26 18:48:10

După ce a lansat „Mi Suerte” și a cucerit publicul din Chile și Mexico, Yasiris lansează alături Robert Morr și David Marley „Salgo Sin Ti”, un single fresh cu ritmuri latino, influențe reggaeton și un beat puternic, însoțit de un videoclip dinamic în ton cu nopțile de vară pline de distracție.

„Salgo Sin Ti” este o piesă compusă de către artistă alături de David Marley și Robert Morr, iar videoclipul în regia lui Silviu Mîndroc completează prin imagini povestea tumultoasă de dragoste a unui cuplu pierdut în certuri și momente de neîncredere.

Câștigătoare a concursului „Gana Con Tu Voz”, Yasiris (Alba Yasiris Almonte Díaz) a lansat în 2018 primul single din carieră: „Hasta Manana (Mmm)”, feat. Ilinca, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2017. A urmat apoi colaborarea cu Juan Magan, Mohombi și Hyenas pentru „Claro Que Si”, hit care a fost no.1 în România în topurile de specialitate și a adunat peste 15,000,000 de stream-uri la nivel mondial pe platformele digitale. „Dame” este a doua colaborare a artistei cu Hyenas, ce a adunat peste 6 milioane de vizualizări pe YouTube.

În vara lui 2019 lansează alături de Isasi B. și Bella Santiago „Tu Perdición”, single ce a cucerit topurile muzicale din Spania. Artista a colaborat și cu Jacobo Ostos pentru „Jangueo”, single ce recent a fost nominalizat la premiile muzicale Urban Music Awards în Spania, iar cu puțin timp în urmă a lansat „Mi Suerte”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *