Yanka lanseaza un remix trap pentru „Skip a Little Love" si un cover pentru "Hideaway"
2016-03-22 16:47:45

In urma cu o luna, de Dragobete, Yanka lansa single-ul “Skip a Little Love”. Acum revine cu un remix trap al aceleiasi piese facut de George Dice.

Listen!

Noua piesa „Skip a Little Love” a avut parte de o campanie inedita pe contul oficial de Instagram al artistei si a constat in cuvinte cheie care au adus publicul mai aproape de YANKA (#ArmyOfLove) si in cinci gif-uri misterioase, dar pline de mesaje cu care artista si-a dorit sa invite fanii sa o cunoasca mai bine, dar totodata prin care sa ii provoace la o lectie aparte de iubire.

Ascultam impreuna noua piesa a frumoasei Yanka, “Skip a Little Love”? Play!

Piesa este compusa de Yanka si Mihai Ristea si produsa de Mihai Ristea, mix/master Bunicu’ Magic.

Odata cu noul single, Yanka si-a lansat si site-ul.

Daca noul single „Skip a Little Love”! Vorbeste despre dragoste si sustine indemnul de a fi mereu asa cum esti, site-ul Yankai www.iamyanka.com reprezinta noul teren de joaca al artistei, unde vrea sa interactioneze cu cat mai multi oameni carora sa le impartaseasca toti pasii ei ca artist, dar si ce o inspira si despre lucrurile frumoase la care lucreaza.

Tot de curand, Yanka a lansat si un cover pentru piesa Kieszei – “Hideaway”, band-ul artistei este format din chitara Bogdan Ionescu, bass Radu Dumitriu si percutie: Gilberto Ortega.

Haideti sa ascultam impreuna YANKA – Hideaway (Keisza Acoustic Cover)

Yanka s-a remarcat la editia din 2014 din cadrul celui mai vizionat talent show – Vocea Romaniei, unde s-a aflat in echipa lui Tudor Chirila, iar anul acesta, sustinuta de label-ul Global Records, a lansat single-ul „Jungle”. Mai mult Yanka a impresionat interpretand piesa Addei – „Nu plange, Ana”, intr-o varianta acustica in limba engleza. Artista prezinta un concept live acustic sustinut intr-o formula instrumentala de chitara acustica, chitara bas si tobe si care cuprinde cover-uri dupa piese célèbre ale unor artisti internationali uriasi, precum Michael Jackson, Nirvana, Eurythmics, Amy Winehouse, Gorillaz, Hooverphonic, Cindy Lauper, Etta James, CeeLo Green, Stevie Wonder.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *