Yamira lanseaza un nou single, "Whisper"
2017-01-16 17:07:57

Yamira lanseaza piesa “Whisper”, a doua colaborare cu Deepside Deejays dupa hit-ul “Waterfalls” ce l-a avut ca feat pe Mattyas.

“Waterfalls” a avut parte de succes in tari precum Grecia, Cipru, Bulgaria, Polonia, Albania, Sri Lanka, India, Bangladesh, Pakistan, Tunisia, Maroc, Arabia Saudita, etc. Acum, artista spera sa dea lovitura cu noua piesa “Whisper” in care are mare incredere.

Muzica piesei “Whisper” fost compusa de Deepside Deejays iar versurile sunt scrise de Yamira.

“Whisper este o piesa de stare ce transmite iubire, dorinta si multa pasiune. Cei care iubesc cu adevarat isi doresc o dragoste reciproca, puternica, triumfatoare si iubesc atat de mult incat ajung sa isi doreasca sa fie, si sa aiba, in posesie totul din existenta persoanei iubite. Ma bucur ca pot impartasii o parte din mine prin versurile aceastei piese. Sa va iubitit mult si sa luptati pentru dragostea voastra!”, a declarat Yamira.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mult drag sa ascultam impreuna noul single al indragitei Yamira, “Whisper”, dar si coverul piesei “Don’t let me down” pe care artista l-a lansat de curand, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

¨Am lansat coverul Don’t let me down pentru fanii mei dragi. Piesa a fost inregistrata in studioul Mellinei de la Tralala School impreuna cu profa vedetelor Maria Simion. Am ales un alt stil decat cel pe care l-am cantat pana acum si are o versiune proprie. Sper sa va placa!¨

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *