Y.A.L. lansează single-ul „Don’t Let Me Fall In”
2021-06-29 15:42:20

Andreea Olaru revine cu un nou proiect intitulat Y.A.L. („You Are Love”) și lansează prima piesă din cadrul acestuia – „Don’t Let Me Fall In”. Referitor la proiect, Andreea Olaru a declarat: „Y.A.L- înseamnă <<You are love>>. De ce <<You are love>>? Pentru că simt și cred că din asta m-a creat Dumnezeu; la fel ca pe fiecare din noi. Fiecare om este creat din iubirea Lui. Mă simt un om iubit de Univers și doresc ca într-o zi toți oamenii să se simtă așa.”

Spre deosebire de piesele pop cu care ne-a obișnuit Andreea Olaru, „Don’t Let Me Fall In” este o piesă deep-house în limba engleză, compusă de Andreea Olaru și Mark Azekko, care s-a ocupat și de producție. Versurile melodiei au fost scrise de Devon Mozer, Miruna Pinzaru și Andreea Olaru. Când a fost întrebată de trecerea bruscă de la pop la deep-house, artista a spus: „Ideea proiectului o am de doi ani, însă nu am avut curajul necesar să mă desprind de zona muzicală în care mi-am început cariera, mai exact pop-ul. Nu mă mai regăseam acolo și îmi doream de mult o schimbare. Am ales deep house-ul cu influențe orientale, pentru că simt că acest stil mă reprezintă cel mai bine. Mă conectează cu o profunzime a mea ca artist, pe care nu am arătat-o lumii până acum”.

Videoclipul, regizat de Bogdan Daragiu, se focusează pe Andreea Olaru, care este surprinsă în mai multe cadre minimaliste. Clip-ul subliniază feminitate și starea de interiorizare cauzată de precauția de a nu te îndrăgosti dacă sentimentele nu îți sunt împărtășite, așa cum cântă și Andreea Olaru: „You made me feel so high, but I kept on falling/ I don’t know what I’m chasing / I don’t know what I’m facing / But you were on my mind and that’s why I fell for you…/ Don’t let me fall in”. În videoclip, Andreea Olaru apare însoțită și de 3 dansatoare.

Andreea si-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă, dar nu a fost îndrumată spre a urma cursuri de specialitate, devenind absolventă a Facultății de Drept. Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența de la Vocea Romaniei. Andreea a lansat numeroase melodii cu versuri in limba romana, cu milioane de vizualizari.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *