Xonia a filmat videoclipul piesei “Vino Inapoi” (galerie foto)
2015-01-09 13:45:48

La inceptului lunii decembrie indragita Xonia revenea in atentia fanilor cu o noua piesa, “Vino Inapoi”, primul ei single in limba romana, balada fiind produsa in studioul baietilor de la Deepcentral.

Lansat de Universal Music Romania piesa “Vino Inapoi” are peste 800.000 de vizualizari pe canalul de Vevo al Xoniei. Artista a filmat videoclipul piesei la finalul lunii decembrie, intr-una dintre cele mai frumoase locatii din Bucuresti, Palatul Camerei de Comert. Sub regia lui Anthony Icuagu, Xonia si-a pus in practica veleitatile de actrita asa ca interpreteaza rolul unei printese captiva in castelul ei de gheata.

“Videoclipul urmeaza sa fie lansat saptamana viitoare pe pagina mea de facebook, iar maine impartasesc cu prietenii mei de pe retelele de socializare teaser-ul videoclipului! Am pregatit o coregrafie speciala de inspiratie contemp-bollywood care sper sa va placa!”, a declarat Xonia.

Anul 2014 a fost unul extrem de incarcat profesional pentru tanara cantareata. Xonia a lansat piesa „I Want Cha” care a marcat o dubla premiera, primul feat cu un artist international si o schimbare muzicala in cariera ei. Alaturi de Adrian Tutu a lansat single-ul „Averi de sentimente” si tot in 2014 alaturi de Anthony Icuagu a pornit primul ei proiect muzical cu band.

Credit foto: Silviu Sandulescu

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *