Wavewalkers ne introduc într-o atmosferă specială cu piesa Tom’s Diner

Dacă vă plac piesele care vă transpun într-o lume total nouă, datorită imaginilor vizuale inserate în versuri, atunci această piesă este pentru voi. Cu elemente de storytelling și un refren extrem de catchy, vă avertizăm – s-ar putea ca, în acest weekend, să aveți o nouă piesă preferată în playlist.

Atât dimineața la cafea, cât și în momentele din seară, în care vă relaxați, Tom’s Diner va veni ca un refresh bine meritat. Și vă va pune, cu siguranță, pe gânduri – oare despre a cui voce este vorba în versuri? Iar, pentru a păstra atmsofera specială și plină de mister din piesă, vom lăsa acest răspuns la latitudinea fiecăruia dintre voi.

Până la urmă, muzica este o formă de arta, iar frumusețea ei stă însuși în capacitatea fiecăruia de a interpreta, în mod unic, ceea ce vede. Sau de a asculta și recepta ceea ce i se transmite, așa cum se întâmplă în cazul nostru.

Iar, pentru cei care nu știu, Wavewalkers este un grup de DJ și producători care s-a format în 2019. Din acel moment, ei au reușit să lanseze într-un timp record piese deja cunoscute publicului larg sau să creeze remix-uri pentru hit-urile momentului. Totul într-o formulă inedită, cu accente și influențe mereu noi, precum cele de electronic-dance, pop sau house.

Păreri?

Comentarii