vStage.ro - acum nu doar evenimente LIVE ci si ON DEMAND, chiar si in format 360. Bonus, AirPlay!
2021-02-15 18:30:40

Lansata in martie 2020 fix la inceputul pandemiei de catre iabilet.ro, lider in ticketing in Romania, fiind si prima platforma de acest fel din tara, vStage.ro s-a bucurat sa transmita live sute de evenimente de toate tipurile, de la concerte la evenimente de stand-up, cursuri si conferinte.

Recent, platforma a lansat pe langa modulul de live si modulul de content on demand pe baza de bilet / abonament. Mai exact, clientii pot cumpara bilete / coduri de acces cu care pot urmari contentul cand doresc intr-un anumit timeframe (de la o zi la o luna).  Asa ca acum vStage.ro este platforma de livestreaming dar si de “on demand” pentru creatorii de continut.

Toate acestea se pot intampla atat pe vstage.ro cat si in “embed” pe site-ul tau. vStage suporta acum si content in format 360 dar si AirPlay pentru a putea fi urmarite evenimentele pe televizoarele de noua generatie!

Daca esti artist muzical sau de standup sau organizezi o conferinta si vrei sa fii urmarit(a) LIVE sau vrei sa le prezinti un concert / perfromance / conferinta inregistrata, vinzi bilete / coduri de acces pe iabilet.ro, apoi, cumparatorii introduc codul de pe bilet si se bucura de stream. Atat live cat si on-demand. Daca vrei sa-ti prezinti cursurile online, live, sau nu, (dans, muzica, pictura, coaching, antrenor personal etc..) sau esti un creator de continut, vStage este solutia pentru tine. Iar legat de bani, platesti doar comision din biletele vandute!

vStage va ofera atat solutia de streaming / on-demand cat si solutia de vanzare bilete prin iabilet.ro. Streamul poate fi transpus pe vStage prin solutia oferita de noi sau puteti sa folositi orice alta solutie proprie, vStage putand insera in platforma orice alta varianta de stream live existenta pe piata. Poti face streaming chiar si din studioul unei televiziuni, noi stim sa preluam streamul si sa-l impartim catre fani. Costurile de bandă sunt suportate de noi la fel ca si orice alte costuri tehnice server-side. Tu nu te ocupi decat de partea de content iar livrarea si tot ce tine de partea tehnica e la noi, toate costurile fiind incluse in comisionul de ticketing.

Transmisiunea live prin solutia oferta gratuit de vStage.ro este Full HD si poti folosi pentru a te filma LIVE camera de pe laptop / mac sau orice alt webcam si suporta AirPlay pentru a putea fi vazuta pe smart tv-urile de generatie recenta. Cu cat camera cu care transmiti e mai profesionala cu atat calitatea e mai buna. Daca nu vrei sa folosesti solutia noastra, iti reamintim ca poti folosi orice solutie proprie de streaming doresti, vStage putand insera si transmite orice fel de stream live, sau nu, chiar si din studiouri de televiziune.

vStage functioneaza inclusiv pe baza de coduri gratuite pentru cei care vor sa-si ofere fanilor contentul in mod gratuit. Pasii sunt aceiasi: fanii achizitoneaza bilete cu valoare zero si folosesc codurile de acces in platforma la o ora prestabilita sau in intervalul prestabilit, on demand.

Acestea fiind spuse, va invit cu drag, apoi va astept cu impresii!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *