VP. – Momente (videoclip nou)

VP. (Viata Periculoasa), proiectul craiovean revine cu un nou single, “Momente”, o piesa trista, dar reala, ce beneficiaza si de un videoclip.

De cele mai multe ori poate nu pretuim prezenta persoanelor in viata noastra, nu le ascultam sfaturile, iar toate astea le realizam doar dupa ce le pierdem.

Viata Periculoasa ne invata sa fim mai atenti cu cei din jur, in special cu cea mai importanta fiinta de pe pamant si anume MAMA! Nimeni nu ne cunoaste mai bine ca ea, mereu ne indruma spre caile bune, iar Tarzy a reusit prin noul single sa puna in valoare aceste valori.

Piesa “Momente”, ce este compusa chiar de Tarzy si beneficiaza de un videoclip filmat tot in Craiova, reprezinta cel de-al treilea single extras de pe albumul “Melodrama”, material ce va fi lansat anul viitor.

“Aceasta melodie este una foarte trista, versurile fiind inspirate din realitate, o realitate pe care nu toti o observa. Pentru mine mama este si va ramane cea mai importanta persoana din viata mea si as da orice sa mai fie printre noi!”, spune Tarzy.

Comentarii