VOLTAJ lasa tot pentru distractie si canta live in premiera urmatorul lor single
2019-06-14 19:06:33

Pentru ca abia a inceput vara si deja ne zboara mintea la concediu, la mare si la distractie, VOLTAJ a sustinut in dupa amiaza aceasta un concert live surpriza in parcarea unui business center din Nordul Capitalei. Baietii au cantat in premiera urmatorul lor single, „Las tot”, un manifest al veseliei, voiei bune si, de ce nu, al dorintei de vacanta.

Single-ul se regaseste pe viitorul album al trupei, „Ca la 20 de ani”, ce urmeaza sa fie lansat in cadrul unui concert la Sala Palatului, pe 27 noiembrie. „Las tot” este o colaborare intre VOLTAJ si Metropolitan Records, studioul in care piesa a fost produsa si inregistrata.

In 2016, Voltaj a lansat albumul “X”, material ce contine 10 piese, printre care “Din toata inima”, “De la capat”, “Kori Gent”, “Nana” (alaturi de Ruby), “A XII-A”, “Anotimpuri”, “X”. Hituri precum “Pic, pic”, ‘Da vina pe Voltaj”, “Si ce”, “Meci de box”, “Mi-e dor de” au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Tarziu pentru “Cred ca-s HIP”, apoi a lansat alaturi de peste 200 de tineri talentati, cursanti ai scolilor de muzica Voltaj Academy, single-ul si clipul “Dincolo de stele”. Anul trecut, in prag de sarbatori, Voltaj si Andra au colaborat pentru “Nu doar de ziua mea”, o poveste emotionanta insotita de un videoclip realizat de Roman Burlaca. In noiembrie 2018, a lansat “Amprente”, iar de 1 decembrie, „100 de ani”, o melodie ale carei versuri sunt compuse de fanii trupei special pentru aniversarea Centenarului.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *