Vlad Musta lansează clipul piesei „Bilete doar dus" – „Am avut emoții foarte mari, pentru că acesta este primul meu clip oficial și voiam ca totul să iasă perfect."
2019-11-26 15:15:07

Vlad Musta, artist Global Records, lansează clipul piesei „Bilete doar dus”, o melodie care vorbește despre iubirea adolescentină.

Artistul a povestit: „Melodia aceasta surprinde foarte bine momentul în care ești extrem de îndrăgostit de cineva, iar acea persoană nu îți dă importanță. Și atunci lupți cu toate armele tale ca să îi acaparezi atenția.”

Lasă-ți actele-n birou,
Cămașa-n cuier,
Sacoul, problemele și foile,
Uită de muncă, fugim pe ascuns
Am niște bilete, bilete doar dus.
Clipul a fost filmat în parcul Herăstrău, pe podul Basarab, timp de o zi, de dimineață până noaptea. „Am avut emoții foarte mari, pentru că acesta este primul meu clip oficial și voiam ca totul să iasă perfect. Nici nu am reușit să dorm cu o noapte înainte, am ațipit 3 ore, apoi am venit la filmare.”

Versurile piesei au fost scrise de Irina Rimes, iar Vlad Musta a rezonat cu ele din prima clipă. Vlad a filmat clipul în București, iar rezultatul final îl poartă prin mai multe scenarii, în care este refuzat de fata visurilor lui.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *