Vlad Mirita, in rolul lui Mihai Viteazul! Tenorul sarbatoreste azi 15 ani de cariera la Targoviste, printr-un super concert cu prietenii!
2017-09-06 17:30:58

Vlad Mirita sarbatoreste azi, 6 septembrie, 15 ani de cariera la Targoviste! Vin sa-i ureze “La multi ani!” intr-un concert extraordinar, multi dintre prietenii sai, care vor urca pe scena alaturi de el, ca invitati: Marcel Pavel, Nico, Monica Anghel, Ozana Barabancea, Paula Seling, Ionuţ Fulea, Sebastian Stan, dar si alte nume cunoscute.

Recitalul Vlad Mirita&Prietenii se va desfasura azi, in Piata Tricolorului de la Targoviste, incepand cu ora 19.00. Evenimentul face parte din complexul de manifestari “Zilele Cetatii Targoviste 2017”, ce au loc in Cetatea de scaun, in perioada 4-10 septembrie, organizate de Primaria Targoviste si Consiliul Local Municipal.

Dupa concert, cand va cobori de pe scena, Vlad Mirita va fi preluat de un frumos cal Frizian, in cadrul repetitiilor cu Lupii Albi pentru seria de spectacole Cetatea celor 33 de Voievozi, organizat la Targoviste cu ocazia Zilelor orasului. Lupii Albi il aduc anul acesta in prim plan pe marele voievod Mihai Viteazul, interpretat magistral de acelasi Vlad Mirita, intr-un spectacol de evocare istorica, ce va avea loc sambata, 9 septembrie, de la ora 21.00, la poalele Turnului Chindia. Din distributia spectacolului mai fac parte actorii Ioan Isaiu, Carmen Tanase, Elvira Deatcu, Dan Ionescu, Liviu Cheloiu, Mircea Silaghi si zeci de cascadori Lupii Albi.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la concert, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *