VIDEO | O cunoscută artistă a îmbrăcat rochia de mireasă! Se anunță o nouă nuntă in showbiz?
2016-09-22 21:08:09

O cunoscuta artista de la noi a surprins pe site-urile de socializare dupa ce a postat un filmulet cu ea imbracata in rochia de mireasa. Se anunta o noua nunta in showbiz-ul romanesc? Ce a dezvaluit o cunoscuta artista…

Aflata in plina ascensiune, cintareata Mellina si-a uimit fanii dupa ce a postat pe Facebook cateva poze si un filmulet video cu ea imbracata mireasa. Artista nu are planuri de nunta, caci recent a dezvaluit ca nu mai are iubit, insa va participa la un eveniment unde va imbraca rochia de mireasa.

Mellina va defila maine, la Romexpo, in prezentarea VIP din deschiderea Targului „Ghidul Miresei”, alaturi de vedete precum Annes, Geanina Ilies, Monica Rosu, Diana Bart (Prima Tv), Livia Graur (Prima Tv), Monica Colceriu (TVR), Gentiana Coman (B1 TV) si Adela Diaconu (Nova Tv). Cantareata Mellina si celelalte vedete au participat la repetitii, unde cantareata s-a gandit la propria nunta, fascinata de rochia de mireasa.

Intrebata cat de aproape este ziua nuntii ei, Mellina a surprins: “Nu am fost niciodata genul care sa visez la ziua nuntii mele sau sa ma visez in rochie de mireasa… Am avut alte visuri. Dar cand am probat rochia de mireasa recunosc ca nu mi-a displacut. M-am simtit ca o mica printesa. Nu, nu se apropie nunta mea dar voi defila in aceasta rochie superba la deschiderea Targului Ghidul Miresei. Abia astept!”, a declarat Mellina.

In filmuletul video, artista radiaza de fericire iar pe fundal se aude o noua piesa de-a Mellinei, numita “Multumesc”, ce va fi inclusa pe albumul de debut al artistei “Personal” ce urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul anului.

Asadar, va invit sa vedeti video-ul de mai joi, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

received_1287937121239874

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *