VIDEO. La 5 ani de la căsătorie, o celebră artistă recunoaşte: ”Tu mă faci să plâng...” - Acum s-a aflat TOTUL
2021-03-01 13:20:38

Fericire mare pentru o celebra cantareata de la noi și soțul ei! Cei doi sărbătoresc cinci ani de la nuntă, iar artista a făcut o declaraţie emoţionantă. Georgiana Lobont i-a spus soţului că vrea să fie a lui pentru tot restul vieţii.

Cântăreaţa Georgiana Lobont şi soţul ei, impresarul Rares Ciciovan, aniversează joi, 4 martie, cinci ani de căsnicie, iar artista i-a făcut o declaraţie emoţionantă prin intermediul celei mai noi piese, intitulată “Tu mă faci sa plang de dor”, ce se afla deja pe locul 25 în Trending pe Youtube România. Georgiana și Rareș s-au căsătorit în 2016 și au doi copii, Eduard Nicolas și Irina Maria.

Georgiana Lobonț și Rareș sunt unul dintre cele mai stabile și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc foarte mult, iar asta se vede de la o poștă! Cu ocazia aniversării a 5 ani de căsnicie, Georgiana i-a făcut soțului cea mai frumoasa declarație de dragoste.

“”Tu mă faci sa plang de dor” e melodia care ne prezinta povestea noastra de dragoste. In a doua strofa am ales sa cant si despre faptul ca “nimeni nu-i perfect” și astfel aici am putut sa introduc toate momentele din relație care nu sunt roz. Aceste momente sunt cât se poate de normale prin care trece fiecare cuplu… uneori te mai certi, te mai superi, nu iti convin multe dar cel mai important e sa stii cand sa spui stop sau cand sa faci unele sacrificii pentru tine si el/ea ca pe urma să te poți bucura de “lapte și miere”. Am primit multe mesaje din partea fanilor și sunt chiar uimita cat de frumos se regasesc mulți dintre ei în ea. Mă bucur foarte tare. Videoclipul l-a filmat chiar Rares, soțul meu, inclusiv fazele cu noi doi. E amuzant ce zic acum dar adevărat. Eram în centrul vechi și filmam unele cadre cu mine și cu porumbei și eu voiam sa am și cadre de tandrețe ca sa transmit altfel mesajul piesei și i am zis sa le facem noi ca sa mă reprezinte mai bine. Pentru ca nu eram cu nimeni apropiat și nu puteam lua pe cineva de pe strada sa ne filmeze, am pus camera pe o bancuta si i-am dat rec iar noi în fața ei făceam acele gesturi de iubire. Spre amuzamentul nostru chiar au ieșit bine acele cadre, prietenii noștri au crezut ca am avut pe cineva cu noi care ne-a filmat”, ne-a declarat Georgiana Lobont.

“4 Martie. Cu 5 ani în urmă am decis să pornim o minunată poveste de dragoste și am spus „Da!” da, vreau să fiu a ta şi numai a ta pentru tot restul vieţii mele. O viaţă e prea puţin pentru iubirea noastră! Te iubesc cu aceeaşi putere, soţul meu iubit! La mulţi ani, nouă şi iubirii noastre!”, a mai adaugat celebra artista.

Cum l-a cunoscut Georgiana Lobonț pe soțul ei: “De la prima noastră întâlnire mi-a zis că vrea să-i devin soție!”

Georgiana si soțul ei, Rareș, si-au construit o relație frumoasa încă de pe băncile liceului. Artista era în clasa a 9-a, iar el în clasa a 12-a, iar atunci când s-au întâlnit prima oară, după prima zi de liceu, a fost dragoste la prima vedere. “Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când entuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam în Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau. După câteva zile a făcut rost de id-ul meu de messenger, pe acea vreme era în vogă, și am început să vorbim. De la prima noastră întâlnire mi-a zis că vrea să-i devin soție! El știa tot despre mine. Eu, copilă, am luat totul ca pe o joacă.”, povestește artista despre “prima întâlnire” cu soțul ei.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *