VIDEO. Anunţul făcut de Georgiana Lobonţ în urmă cu puţin timp: "Este recordul meu..." Cântăreața e în culmea fericirii
2021-03-29 20:25:12
Georgiana Lobont, printesa muzicii populară și de petrecere are motive de bucurie! Cea mai noua piesa lansata, “Tu vrei sa ma pacalesti”, produsă de Fero Music, se bucura de un real succes. Piesa este pe locul 8 în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat deja aproape 300 de mii de vizualizari și este într-o continuă urcare!
 
Pe zi ce trece Georgiana Lobont castiga tot mai mulți fani. Asta o demonstrează și numărul mare de vizualizari la noua ei piesa. Aproape 300 de mii de persoane au ascultat noua piesa a artistei, în doar 24 de ore de la lansare. Mai mult, piesa ei se afla pe locul 8 în trending pe Youtube, înaintea unor artiști de top precum Theo Rose, Nikolas Sax, Dodo, AMNA, Liviu Teodorescu, Adda sau The Motans. Piesa “Tu vrei sa ma pacalesti” este total diferită de tot ce a lansat pană în prezent indragita artista și este dedicată tinerilor.
 
Și pentru că nu-și neglijează niciodată fanii, artista a ținut să le mulțumească acestora pentru reușita ei și le-a promis multe surprize.

“Sunt copleșită, emoționată și fericită de succesul fulminant al noii piese “Tu vrei sa ma pacalesti”. Se afla pe locul 8 în Trending! Nu mă așteptam sa prinda așa mult. Este recordul meu! Este o bucurie imensă pe care nu o pot explica în cuvinte. Le mulțumesc fanilor mei pentru toata sustinerea și iubirea lor. Ei sunt cei care conteaza si datorită lor sunt azi unde sunt. VA MULTUMESC OAMENI FRUMOȘI! Va promit multe surprize plăcute! Va iubesc!”
, ne-a declarat, fericita, Georgiana Lobont.
 
 De mai bine de 3 ani, Georgiana Lobont este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere de la noi și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimente. Cu o voce deosebită și un timbru aparte, dar și cu multă muncă, profesionalism și modestie, celebra cântăreața de muzică de petrecere a ajuns la inimile tuturor românilor cu piesele sale sensibile si de dragoste.
 

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *