Vibe-urile bune sunt aici! Tim Arisu și Tobi Ibitoye lansează „High on Sunday"
2021-05-14 23:20:03

Tim Arisu, nascut in Belgia, a revenit acum cu o noua piesa “High on Sunday” cu Tobi Ibitoye, cantaret si compositor din Romania. Noua piesa construieste o imagine despre cum se simte fericirea pura si activeaza instantaneu bucuria ta interioara.

Tim spune despre piesa:”High on Sunday” defineste perfect starea de chill si relaxare a weekendurilor de vara. Piesa este plina prietenie, libertate, iubire si bucurie totala.”

“Cred cu tarie ca am resiusit sa exprimam dorinta tuturor de a readuce acele weekenduri cu petreceri lungi. In acest momente este un vis, dar “High on Sunday” il face sa se simta ca o posibila realitate.” spune Tobi Ibitoye

Tim Arisu este un DJ/producator dinamic cunoscut pentru ca a reusit sa aprinda senzatia exuberanta de “vara” in fiecare piesa.

Single-ul sau de success intitulat “Fires”, lansat la sfarsitul anului 2016, si-a facut loc pe numeroase liste de redare oficiale Spotify, inclusiv pe faimosul playlist Tomorrowland. Acumuland peste 4 milioane de fluxuri, avand un success global, atragand mult atentia in SUA, Scandinavia, Franta, Spania, Benelux si Japonia.

Tim aduce ascultatorilor vibratia exotica a tropicilor. In 2019, acesta a semnat un acord pe termen lung cu Roton Music si primul sau single “Free as the Ocean”, piesa fiind numarul 1 in Moldova si in top 3 in topurile din Rusia, Grecia, Belarus si Ucrania.

Tobi Ibitoye este un cantaret si compozitor de origine nigeriana, stabilit in Romania, care interpreteaza muzica pop, soul si electronica. Acesta s-a nascut in Abuja si la varsta de 15 ani s-a mutat in Bucuresti impreuna cu familia sa. Acesta a terminat Scoala Cambridge din Bucuresti, urmata de o diploma in biologie. Cu toate acestea, pasiunea pentru muzica a primat intotdeauna.

El a fost introdus in muzica relogioasa de la o varsta frageda si a inceput sa studieaza vioara impreuna cu mama sa, care este, de asemenea, un violonist profesionist. Primul mare success al lui Tobi a fost in 2015 , la emisiunea nationala TV – Vocea Romaniei.

A incheiat competitia ca finalist, ce a condus la semnarea unui acord cu Uninvited Artists si la primul sau single “Miss you”.

In 2018, urmatorul single al lui Tobi “Loving me” a devenit un success urias pe iHeart Radio din SUA si de asemenea a intrat in diverse topuri ale posturilor de radio romanesti, precum Danca FM. In 2016, Forbes Romania l-a inclus pe Tobi drept unul dintre cei mai influenti tineri din tara cu varsta sub 30 ani. Dupa “Loving me”, Tobi a lansat o serie de melodii bine primite, pricum “Faith” , “Himalaya” si “Sun”, precum si “Rain Down Fire” si cele mai recete piese ale sale “BTCHS” si “Jaleen”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *