VIAȚA ÎNCEPE CU ADEVĂRAT DE LA 50 DE ANI!
2018-09-09 19:50:35

Specialiștii dau cea mai bună veste: viața începe de la 40, 45 și 50 de ani, iar bătrânețea pe la 80 de ani. Adică cu mult mai târziu decât știam până acum. Care este motivul? Se consideră că omul devine matur la 50 de ani!

BĂTRÂNEȚEA ÎNCEPE LA 80 DE ANI!
Momentul în care începe acum maturitatea, nu mai are nici o legătură cu ce se întâmpla pe vremea părinților noștri, etapa situându-se între anii 50-75 de ani. De ce? La această vârstă se spune că omul are excelente capacități fizice și intelectuale. Chiar mult mai bune decât în tinerețe.

Tot specialiștii estimează că oamenii sunt cei mai fericiți atunci când împlinesc vârsta de 65 de ani. Asta înseamnă că am câștigat 25 de ani de viață și ar fi bine dacă am ști cum să folosim acest lucru. Așa că… nu pierdeți timpul! Bucurați-vă cât mai mult posibil de toate lucrurile pe care nu le-ați făcut, de la hobby-uri noi, bucurii, schimbați-vă locul de muncă dacă nu vă mai satisface cel pe care îl aveți, faceți călătorii unde vă doriți și, de ce nu, este posibilă și o nouă iubire!

Maturitatea nu e întotdeauna plină de responsabilități și obligații. Viața trebuie trăită la capacitate maximă, pentru că acum aveți mult mai multe posibilități decât ați avut în tinerețe.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *