Vescan feat. Raluka se simt „Ca doi necunoscuți" în cea mai recentă piesă lansată de artist
2018-02-16 18:33:27

Vescan lansează cea de-a doua piesă de pe albumul #MuzicăSauNebunie, „Ca doi necunoscuți” feat Raluka.

„Raluka este una dintre artistele din România pe care le apreciez foarte mult și mă gândeam de ceva timp la o colaborare împreună. Am început piesa cu Dorian Oswin, în studiourile Mango Records, dar ea a prins forma finală doar când și-a pus Raluka amprenta vocală pe refren. Mă bucur mult pentru acest proiect, să vorbească muzica!”, declară artistul.

La rândul ei, Raluka povestește că a fost foarte încântată de propunere și de piesă. „De când m-a sunat Vescan să mă întrebe dacă vreau să intru în această colaborare, am știut că îmi va trimite o piesă bună. Iar când am și ascultat-o, am spus din primul moment”, spune artista.

Piesa a fost produsă de către Dorian Oswin de la Mango Records, iar regia îi aparține lui Marian Crișan. Vescan va scoate pe piață albumul #MuzicaSauNebunie în această toamnă, iar până atunci el va lansa cel puțin câte o piesa pe lună, din acest material discografic.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună videoclipul piesei “Ca doi necunoscuți”, după care vă aștept cu părerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *