Vanotek is gonna be there for you! Pe scena The Concert, pe 31 mai, la Romexpo
2020-02-20 20:09:20

Un sound-emblemă, piese care au intrat în topurile radio din țară și din străinătate, un disc de platină obținut de curând în Rusia sunt doar trei dintre performanțele extraordinare de care se leagă numele Vanotek, celebrul DJ și producător muzical original din Republica Moldova. Pentru că publicul din România abia așteaptă o nouă întâlnire live cu el, Vanotek va fi prezent pe scena celui mai impozant eveniment muzical al anului – The Concert, care va avea loc la Romexpo, între 30 mai și 1 iunie. Concertul susținut de el va fi unul dintre cele mai grandioase din cariera artistului, iar pentru asta o armată întreagă de profesioniști se asigură că toate detaliile sunt puse la punct încă de pe acum.

„Mă bucur să mă întorc pe scena de la Romexpo, de data aceasta, într-un show atât de mare, care ține trei zile și trei nopți. Ne vedem pe 31 mai, la cea mai mare petrecere”, a declarat Vanotek.

Abonamentele pentru cele trei zile de muzică și entertainment powered by The Concert, dar și biletele pe zile pot fi cumpărate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-theconcert/.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *