Un nou record pentru Cat Music: 5.000.000 de abonati pe YouTube
2018-09-24 14:40:35

Cat Music este cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrala, de Est si Rusia!

Daca in urma cu scurt timp canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music a depasit pragul de cinci miliarde de vizualizari, acum stabileste un nou record: 5.000.000 de abonati.

Intre primul clip uploadat pe YouTube, respectiv “Ghita” (Cleopatra Stratan), si cel mai recent, lansat de Jukebox, “Am ce un am”, 1779 de videoclipuri au fost urcate pe canalul Cat Music. Printre cele mai populare clipuri se numara “Dalinda” (Alex Mica) cu 78 de milioane de vizualizari, urmat de “Laugh Till You Cry” (Faydee ft. Lazy J) cu 64 de milioane de vizualizari , “The Violin Song” (Monoir & Osaka feat. Brianna) cu 62 de milioane de vizualizari si “Condimente” (Nosfe feat. Ruby) cu 60 de milioane de vizualizari.

Odata cu atingerea pragului de 5.000.000 de abonati, casa de discuri lanseaza campania #FollowTheCat, unde fanii Cat Music sunt rasplatiti cu un iPhone X S, un iWatch, o trotineta electrica, un Playstation 4, un aparat foto profesional si multe alte premii surpriza! Concursul se desfasoara in perioada 19 septembrie – 10 octombrie 2018, iar cei care vor sa participe, pot gasi mai multe informatii despre cum se pot inscrie in campanie pe www.catmusic.ME sau pe www.catmusic.ro.

Cat Music este cel mai important label din Romania, cu o cota de piata de 30%, peste 8 000 de piese publicate si detine cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrala, de Est si Rusia. Cu un portofoliu ce depaseste 60 de artisti, casa de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internationale, cum ar fi “Dragostea din Tei” (O-Zone), “Stereo Love”(Edward Maya) , “Mamma Mia (He’s Italiano)” (Elena), “Zaleilah” (Mandinga) sau “Amor”(Kamelia). Recent, label-ul a anuntat oficial extinderea la nivel mondial prin prima filiala internationala – Cat Music Spain, in cadrul unei conferinte de presa la Madrid.

In urma cu un an, Cat Music a lansat oficial www.catmusic.ME, prima platforma integrata a unui label, unde iubitorii de muzica pot avea acces la continut exclusiv – videoclipuri in avanpremiera, concursuri, “behind the scenes”, galerii foto, dar si stiri despre artistii preferati.

Spor!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *