Un mare succes in tara pentru Alexandra Usurelu! Artista incheie cele doua turnee cu anuntarea unui nou concert si o lansare de cantec
2016-03-02 20:06:30

Inca de pe data de 14 ianuarie, Alexandra Usurelu si-a invitat ascultatorii la o plimbare de aproape doua luni pana “La capatul lumii”, prin cele doua turnee, “Povestesti si Calatoresti la Carturesti” si “#PUR”, desfasurate in paralel in intreaga tara.

Dupa valul de emotii de la Teatrul National, unde Alexandra Usurelu a deschis turneul #PUR printr-un concert sold-out cu 900 de persoane in public, frumoasa cantareata a incheiat turneul cu un concert la Timisoara, tot cu casa inchisa, unde biletele s-au vandut inca din primele zile dupa anuntarea acestuia.

Pe langa concertele sustinute in turneul #PUR alaturi de cvartetul de coarde Muse Quartet, artista si-a dat intalnire cu prietenii ei intr-o formula mai restransa, cu pian (Bobby Stoica), intr-un mediu mai intim, in librariile Carturesti din 9 orase mari din tara.

Mii de kilometri parcursi, sute de emotii, multi decibeli de aplauze si zeci de imbratisari, toate au incarcat-o pe Alexandra Usurelu cu multa energie pozitiva pentru finalizarea celui de-al doilea album, la care lucreaza in prezent, dupa cum marturiseste: “Este o experienta deloc usoara sa desfasori doua turnee in paralel. Pe langa organizare si determinare, e nevoie si de multa rezistenta fizica, dar cand iti doresti foarte mult sa ajungi mai aproape de oameni, si nu oricum, ci cu doua concerte diferite, reusesti sa-ti aduni toate resursele si sa faci o sarbatoare din fiecare concert. Eu asa am simtit. In toate locurile unde am fost, oamenii ne-au primit cu bratele deschise si am fi vrut sa nu se incheie atat de repede turneele. In acelasi timp, imi doresc sa pregatesc si cantece noi. Pentru asta, avem nevoie de timp si liniste, asadar dupa aceste doua turnee vom lua o pauza de la concerte sau cel putin vom canta mai rar. Pe 8 martie vom lansa in Bucuresti, la “Biutiful”, primul cantec de pe al doilea album, cu tot cu videoclip. Se numeste ‘Suflet, ramai pur’.”

Cu toate ca abia a incheiat cele doua turnee, Alexandra Usurelu va canta pe 8 martie, de Ziua Femeii, la Biutiful by Fratelli, unde va lansa noua ei melodie “Suflet, ramai pur”, alaturi de band-ul sau, Muse Quartet si Cristina Raducan la flaut.

“La capatul lumii” este unul dintre cele mai bine vandute albume lansate in mod independent din Romania. Cu 270 de concerte sustinute in ultimii trei ani in cea mai mare parte pe bilete si peste 10.000 de albume vandute, Alexandra Usurelu devine, astfel, cea mai bine vanduta artista indie. Al doilea album al artistei este programat a fi lansat in luna noiembrie a anului 2016.

Sunt sigura ca v-ati simtit minunat in compania frumoasei artiste, Alexandra Usurelu. Asa-i? Va astept cu impresii si dupa concertul de pe 8 martie.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *