Un artist de la noi recunoaste: "Nu stiu cu ce am gresit..." - Ce a dezvaluit cantaretul!
2017-05-03 21:31:10

Karym a intrat în atentia publicului dupa ce a lansat piesele „#suntaici”, in care isi fac aparitia vedete celebre precum Andreea Antonescu sau Celia, si “Anonim” in colaborare cu Mellina, intepreta hit-ului “Poza de album” ft. Vescan. Tanarul artist a tinut sa le multumeasca celor care ii sunt alaturi in cariera muzicala!

Intr-o postare de pe o retea de socializare, Karym a scris un mesaj emotionant pentru doi dintre cei mai importanti oameni din cariera: cantareata Mellina si managerul lor, Baltaretu Eugen.

“Nu stiu cu ce am “gresit” de ii am alaturi, nu stiu nici macar daca merit asta… ma bucur si ma consider norocos ca ii am aproape”, a scris Karym in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de cei doi.

Karym a marturisit in mai multe randuri ca a dezvoltat sentimente deosebite pentru Mellina, cea cu care a lansat piesa “Anonim”, melodie care i-a adus acestuia peste 1 milion de vizualizari intr-un timp record: “Colaborarea cu un artist si un producator precum Mellina mi-a prins foarte bine pentru ca are mai multa experienta in domeniu si de la care am foarte multe de învatat. O ador pur si simplu, este o persoana minunata si cu o sinceritate cum rar mai intalnesti în industria muzicala din Romania. Pe aceasta cale tin sa-i multumesc pentru tot ceea ce a facut pentru mine”, declara artistul cu ceva timp in urma intr-un interviu.

In prezent, artistul lucreaza la urmatorul single si la o colaborare surpriza cu o artista cunoscuta de la noi. Pentru a fi la curent cu cele mai noi noutati din cariera artistului, il puteti urmari pe pagina de Facebook – www.facebook.com/karymofficial.

Va astept cu impresiile voastre. Enjoy!


Foto credit: Marooni, PR

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *