Uite care sunt cele mai indraznete schimbari de look ale Ralukai!
2017-05-12 16:06:17

Raluka, artista cu un look cameleonic, alege intotdeauna sa se reinventeze, lasandu-se pe mana stilistilor care ii pun in evidenta trasaturile. De cand s-a lansat in industria muzicala romaneasca, aceasta si-a vopsit parul blond, saten, brunet si cea mai indrazneata culoare, rosu aprins.

Culoarea naturala a artistei este saten, dar inca din liceu a vrut sa incerce un look nou, asa ca s-a facut blonda. In 2010, artista a cucerit publicul cu piesa “I like the trumpet”, in colaborare cu Dj Sava.

Inca de atunci, Raluka era una dintre cele mai sexy aparitii din showbizul romanesc. Un an mai tarziu, artista si-a surprins fanii cu o alta nuanta de par: brunet inchis! Aceasta si-a afisat noua imaginile in videoclipurile pieselor “Out of your business” si “Surrendered my love”.

Una dintre cele mai cunoscute piesa, “Aroma”, ne-o prezinta pe Raluka “back to roots”, cu o nuanta de saten in par, dar un look la fel de provocator. Colaborarea cu Dj Sava si Connect-R la acest single i-a adus aprecierea publicului si peste 21 de milioane de vizualizari.

In 2016, Raluka a revenit in atentia publicului odata cu piesa “Ieri erai”. Artista si-a schimbat din nou culoarea parului, alegand o nuanta de blond platinat ombre. Ulterior, artista a renuntat la parul lung si a ales cea mai indrazneata culoare, pe care nu o incercase deloc pana acum. Astfel, la inceputul lui 2017, Raluka a socat pe toata lumea cu parul ei rosu ca focul si noua tunsoare, care i-au schimbat in totalitate imaginea.

Pentru urmatoarea perioada, Raluka pregateste un single nou, “Du-ma spre noi”, compus de Irina Rimes impreuna cu Vlad Lucan. Recent, artista a filmat videoclipul pentru noua piesa si urmeaza sa o lanseze in scurt timp.

Cum considerati ca ii sta mai bine, ombre, satena, bruneta sau roscata?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *