twocolors revine cu un nou single vibrant - „Passion"
2021-09-03 15:33:00

Duo-ul twocolors, care a cucerit lumea cu single-urile „Lovefool” si „Bloodstream” a dezvăluit noua lor piesa, „Passion”, ce se lanseaza astazi, 3 Septembrie. Sound-ul dance se imbina melodios cu ritmurile house-retro specifice trupei, iar vocea feminina da un aer pop-futurist intregii melodii.
Single-ul anterior, „Bloodstream”, a strans pana in prezent peste 43 de milioane de stream-uri pe platformele de streaming iar producatorul belgian Lost Frequencies i-a creat un remix ce s-a bucurat de un real succes pe scena dance din aceasta vara.

Single-ul „Lovefool”, primul release al trupei, este o adaptare a piesei cu acelasi nume lansat de trupa The Cardigans si a ajuns pana pe locul 4 in Shazam Discovery, Marea Britanie si pe pozitia 21 in top-ul Shazam Global. Succesul i-a adus certificare cu discul de aur in Canada, Franța, Italia și Polonia, platină în Finlanda, dubla-platină în Austria și Elveția și triplă-platină în Rusia.

Piesele proiectului au strans pana acum peste 1,58 de miliarde de stream-uri pe platformele de streaming si au adunat peste 478.000 de difuzari radio în 64 de țări de cand trupa a semnat u Universal Music Group, in urma cu 18 luni.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *