Tu dai play la Cuțu cuțu, noua piesă a lui Tom Boxer și noi te provocăm să nu zâmbești
2021-03-22 21:29:19

Cuțu cuțu na Grivei/ Mămăligă dacă vrei… Știm că îți sună cunoscut. „Cuțu Cuțu” este noua piesă marca Tom Boxer, piesă mega distractivă și teribil de catchy!

Melodia este savuroasă și chiar trebuie să o asculți până la capăt. Nu numai că nu devine plictisitoare, dar abundă de vibe-uri nebune. Este un mozaic creat din diferite fragmente surprinzătoare, toate îmbinate perfect. Beat-ul te face să te simți energic și te îndeamnă la dans și libertate.

„Sincer să fiu, nu vreau să stric surpriza acestei piese, așa că nu voi da prea multe spoilere. Ce vreau, totuși, să spun e că Cuțu Cuțu este unul dintre acele proiecte la care am lucrat fără să îmi dau seama cum trece timpul. Mă face să mă simt copil și om matur în același timp. Chiar sunt curios ce veți simți când o veți asculta. Tot ce îmi pot dori este să vi se pară la fel de faină pe cât mi se pare și mie.”, ne spune Tom Boxer, copil și om matur în același timp.

Dă-i și tu un play și noi te provocăm să nu zâmbești!

Tom Boxer este un DJ și producător muzical din România. Pentru el, să livreze piese pline de energie pozitivă a devenit deja o obișnuință, iar printre cele mai cunoscute creații ale sale, menționăm „Deep In Love”, „Morena”, „A Beautiful Day”, „I Feel You”, „Voulez Vous”. Piesa „Morena”, cu peste 11.500.000 de vizualizări, în colaborare cu Antonia, a ocupat primul loc în topurile din Bulgaria, Polonia și România. De asemenea hitul a intrat în top 10 în Ungaria și Israel. Single-ul „Deep In Love”, cu aproape 74 de milioane de vizualizări, în colaborare cu Morena și cu J Warner, a ajuns pe poziția a 8-a în România și în Ungaria și pe locul 18 în Polonia.

Tom Boxer are aproape 160.000 de ascultători lunari pe Spotify.

Păreri?

https://youtu.be/pdGkk-LmWUU

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *