Tu ce ești în Horoscopul Amerindian?
2018-07-09 14:47:20

Cu toții am auzit de horoscopul European, Chinezesc chiar și Mayaș, însă nu știu câți dintre voi ați auzit de Horoscopul Amerindian. Vezi în continuare ce ești în acest horoscop și ce spune despre tine acest horoscop!

SĂ LUĂM AȘADAR FIECARE ZODIE ÎN PARTE. CHIAR ȘI CEI CARE NU CRED ÎN HOROSCOP, RECUNOSC ADESEORI CĂ SE REGĂSESC ÎN DESCRIERILE ZODIACALE!

Vidră (20 ianuarie – 19 februarie)

Vidra iese cel mai mult din tipare. Persoanele născute sub acest semn sunt foarte greu de citit. Tot ceea ce întreprind este imprevizibil, interesant și neobișnuit. Privesc lucrurile dintr-un unghi diferit de al celorlalți nativi și dețin abilități foarte bune de rezolvare a problemelor. Vidrele sunt plăcute, oneste, și extrem de curajoase.

Lup (20 februarie – 19 martie)

Lupul este foarte misterios, pasional și emotiv. Spre deosebire de alții, persoanele născute în acest semn înțeleg în profunzime anumite aspecte ale vieții. Lupii sunt buni observatori și ascultători.

Șoim (20 martie – 19 aprilie)

Șoimul întruchipează liderul desăvârșit, înnăscut. De multe ori, persoanele din jur apelează la șoimi pentru a-i ghida, sfătui și încuraja. Deși sunt mobilizatori excelenți, uneori șoimii pot deveni intoleranți și nerăbdători.

Castor (20 aprilie – 20 mai)

Castorul este inginer prin definiție. Acești nativi elaborează în mod continuu strategii pentru îndeplinirea obiectivelor propuse. Sunt firi harnice, hazlii, vibrante și inteligente. Punctele lor slabe sunt posesivitatea și iritabilitatea.

Cerb (21 mai – 20 iunie)

Cerbul posedă o gândire ageră și inspiră admirație. Persoanele născute sub acest semn au un simț al umorului foarte dezvoltat, putând binedispune pe oricine, aproape în orice situație. Sunt firi capricioase atente la cele mai mici detalii.

Ciocănitoare (21 iunie – 21 iulie)

Acești nativi sunt ascultători, empatici și dornici să contribuie la schimbări pozitive. Întruchipează parteneri și părinți excepționali. Persoanele născute sub acest semn sunt, de regulă, încăpățânate, ceea ce le predispune la gelozie și furie.

Somon (22 iulie – 21 august)

Somonul este creativ, inteligent și are o personalitate electrizantă. Nativii acestui semn sunt entuziaști și dornici să trăiască viața din plin. Sunt înzestrați cu un talent special de a trasă obiective și planuri de acțiune. Atunci când duc lipsa de inspirație în conceperea de planuri de viitor, acești nativi tind să devină egoiști sau să pice pradă depresiei.

Urs (22 august – 21 septembrie)

Ursul este cel mai liniștit semn al zodiacului. Acești nativi sunt greu de citit, întruchipează buni parteneri de afaceri și, de multe ori, preiau inițiativa de lider, fie în cadrul familiei, fie în anturajul de prieteni. Răbdători și toleranți prin definiție, acești nativi pot răbufni, însă, atunci când devin copleșiți.

Corb (22 septembrie – 22 octombrie)

Sub semnul corbului se nasc cele mai fermecătoare personalități ale zodiacului. Adesea, acești nativi sunt considerați foarte buni afaceriști, fiind ageri, inteligenți și insistenți în abordarea problemelor de viață și în îndeplinirea obiectivelor propuse. Sunt firi sociabile, flexibile și deschise către nou, fiind dispuse oricând să dezvolte noi abilități, dacă acestea le stârnesc interesul.

Șarpe (23 octombrie – 22 noiembrie)

În zodiacul amerindian, șarpele posedă cea mai accentuată latură spirituală. Persoanele născute sub acest semn se află în strânsă conexiune cu lumea spiritelor. De asemenea, șerpii sunt recunoscuți că fiind tămăduitori prin excelență, chiar dacă nu urmează o carieră medicală.

Bufniță (23 noiembrie – 21 decembrie)

Bufnița este afectuoasă și docilă, dar uneori are nevoie să fie împinsă de la spate că să ducă lucrurile la bun sfârșit. De regulă, nativii acestui semn sunt foarte înțelepți.

Gâscă (22 decembrie – 19 ianuarie)

Sub semnul găștii stau pacifiștii. În plus, acești nativi sunt foarte determinați atunci când vine vorba de îndeplinirea de planuri. Nu acceptă ideea de eșec, dar nici nu se lasă doborâți de eșecuri. Întruchipează persoane multilateral talentate.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *