Trupa VUNK pune in scena primul musical, "Secretul tau"
2017-05-09 20:48:52

Pe 25 mai, la Sala Polivalenta, trupa Vunk pune in scena unul dintre cele mai grandioase show-uri ale unui artist roman, “Secretul tau”. O poveste inspirata din lumea lui Jules Verne, o scena intr-un submarin pe fundul unui ocean, creaturi din alte lumi, costume sofisticate, coregrafii inedite si, pentru prima data, un rol principal feminin.

Versatila, voce puternica, un amestec special de senzualitate si vitalitate exuberanta, Raluka, este alegerea Vunk pentru a da viata personajului principal feminin.

“Secretul tau” este o poveste despre pierdere si regasire, despre cautare si despre lupta cu cei din jurul tau, pentru ce este in interiorul tau. Este o poveste despre suflete, ca niste oceane si comorile sau pericolele care sunt ascunse in ele. O poveste despre lumea de acum, o lume in care oamenii nu vorbesc intre ei, ci despre ei. O lume in care oamenii nu vad, ci se vad doar pe ei. O lume in care se striga recorduri, dar nu se depasesc limite proprii, o lume in care se minte inca de la adevarul este ca... >, spune Cornel ILIE, liderul trupei Vunk.

“Secretul tau” va fi o experienta unica si sunt onorata si incantata sa fiu parte din proiect. Am acceptat invitatia din prima, imi plac provocarile si abia astept sa va dezvaluim o poveste plina de emotie, in care va veti regasi, cu siguranta”, spune Raluka.

“Secretul tau” va avea loc pe 25 mai, la Sala Polivalenta si va aduce si lansarea unui nou album Vunk, Extrovertit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la concert, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *