Trupa SuperM lanseaza albumul de debut “Super One” si o colaborare cu Marvel

Trupa SuperM lanseaza albumul lor de debut “Super One” si devaluie clipul celui mai nou single “One (Monster & Infinity)”. Albumul vine dupa EP-ul lansat in 2019 – “SuperM – The 1st Mini Album”, care a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200.

In piesa “One (Monster & Infinity), SuperM incurajeaza ascultatorii sa treaca peste orice greutatile si sa se indrepte catre un loc mai inalt, catre infinit. Piesa este un remix hybrid, puternic, ce a fost creat pentru a combina piesele “Infinity” si “Monster”, ce pot fi gasite si ele pe albumul “Super One”.

Trupa SuperM a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, o colaborare cu Marvel Entertainment – una dintre cele mai proeminente companii de divertisment, bazata pe un total de 8000 de personaje. Proiectul presupune o colectie limitata de pachete SuperM x Marvel, ce poate fi precomandata aici: https://superm.lnk.to/StoresPR.
Aceasta noua initiativa serveste drept punct de lansare pentru a crea continut nou, produse si experiente live ale fanilor SuperM x Marvel.

In plus, cu albumul “Super One”, SuperM ajunge primul grup K-pop care lanseaza un album in Dolby Atmos. Aceasta versiune a albumului poate fi gasita pe Amazon Music HD cu Echo Studios sau pe TIDAL HiFi.
Albumul include si single-urile anterioare “Tiger Inside” si “100”. Billboard a numit “Tiger Inside” feroce, iar E! a observat: “Grupul K-pop sa impresioneze printr-o piesa foarte puternica precum un tigru”.  La randul sau, Rolling Stone spune: ” Videoclipul se potriveste cu energia cinetica si usor agresiva a piesei”. In legatura cu piesa “100”, Iar, Teen Vogue numeste piesa “o sarbatoare bombastica a conceptului electric si plin de energie al trupei SuperM”.

SuperM aduce impreuna sapte artisti remarcabili: TaeminKai, BaekhyunTaeyongMarkTen si Lucas. 

Cu EP ul lansat in 2019 “SuperM – The 1st Mini Album”, trupa a facut istorie ca fiind prima trupa asiatica ce a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200. De asemenea, EP-ul a ajuns pe pozitii inalte in topurile Artist 100, Top Album Sales, Digital Album, World Album, Top Current Album, Internet Album si World Digital Song Sales.

TRACK LIST – “Super One”

 1. One (Monster & Infinity)

 2. Infinity

 3. Monster

 4. Wish You Were Here

 5. Big Chance

 6. 100

 7. Tiger Inside

 8. Better Days

 9. Together At Home

 10. Drip

 11. Line ‘Em Up

 12. Dangerous Woman

 13. Step Up

 14. So Long

 15. With You

Pareri?

Comentarii