Trupa Phaser lansează single-ul "Liniştea"
2019-10-23 19:43:50

Phaser lansează piesa “Liniștea”, care surprinde cele două fețe ale sentimentelor care construiesc o relație și tensiunea care poate susține sau distruge un cuplu.

“Liniștea surprinde aparenta contradicție între dorința de calm, pace, securitate versus agitație, haos, libertate care formează complexitatea multor relații. Deși pare să fie o opoziție, de fapt toate acestea fac parte din noi. Tensiunea provocată poate fi chiar elementul care contribuie la construirea și susținerea sentimentelor noastre”, declară Phaser.

Piesa este prezentată împreună cu un visualizer care accentuează atmosfera melancolică a versurilor. Artwork-ul este realizat după un concept al trupei și folosește o imagine făcută la craterul Kerid în aventura pe care trupa a avut-o în Islanda.

“Liniștea este o piesă care a fost scrisă și aproape finalizată cu ceva timp în urmă, dar până acum nu am găsit contextul potrivit pentru a o lansa. Am avut inspirație pentru artwork și credem că a venit în sfârșit momentul să o publicăm”, au mai adăugat cei de la Phaser.

În septembrie 2017 Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Trupa a lansat o serie de single-uri cu videoclip dintre care amintim “Alerg”, “Până vine dimineața” sau “Spune-mi unde ești”, lansat la începutul verii. Un alt single important care a marcat și prima colaborare a trupei cu un alt artist a fost piesa manifest Erou, lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz.

Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *