Trupa Holograf, surprinsă de un flashmob la TNB
2017-10-02 17:46:33

Pe 16 octombrie 2017, Holograf va susține la TNB un concert de gală, “Unplugged la Teatru”. În întâmpinarea acestuia, o gașcă de peste 15 chitariști s-au adunat în weekendul acesta pe treptele TNB, pentru a le face o surpriză membrilor Holograf. Mai bine de 30 minute, ei au cântat piese de pe albumul “69% Unplugged”, lansat în urmă cu 20 ani, album care a schimbat radical traiectoria muzicală a trupei.

Legat de surpriza de pe treptele TNB, muzicienii povestesc:

“Am rămas cu gura căscată . Ieșeam de la niște interviuri pe care le-am realizat fix în sala mare de la TNB, unde o să aibă loc concertul Unplugged la Teatru, și ne-am trezit cu o gască ce se strânsese pe scările Teatrului și cântau “Vreau o minune”. Mulțumim din suflet, ne-ați făcut să ne simțim extraordinar!”

Au urmat autografe, selfie-uri și live-uri, iar cei 5 membri Holograf s-au alăturat găștii vesele și au cântat împreună câteva piese unplugged din playlistul Holograf.

Biletele pentru concertul de gală “Unplugged la Teatru”, de pe 16 octombrie 2017, se găsesc aici: https://goo.gl/yA1RHj

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag la evenimentul organizat de Sublime România și promovat de HTag PR, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

Link flashmob: https://www.youtube.com/watch?v=6dI2uv6YZwY

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *