Troye Sivan lanseaza single-ul "EASY" si anunta lansarea unui nou EP
2020-07-17 22:00:57

Pe 21 august 2020, Troye Sivan va lansa EP-ul “In A Dream”, un material cu sase track-uri. Anuntul aparitiei noului EP a venit cu track-ul “Easy”, a doua piesa de pe urmatoarul material.

Videoclipul a fost regizat de insusi Troye.

“O poveste care inca se desfasoara, aceasta mica colectie de piese exploreaza o perioada de rollercoaster emotional din viata mea, cand sentimentele si gandurile erau socant de proaspete”, explica Troye Sivan, care a adaugat ca “Revederea acestor piese si momente este grea, dar sunt mandru de muzica si incantat sa o lansez”.

Troye a inregistrat cinci dintre cele sase piese de pe EP impreuna cu producatorul Oscar Görres (care a mai lucrat cu The Weeknd, MARINA, Tove Lo), intre Stockholm si Los Angeles, chiar inainte de lockdown. Prima piesa de pe material, “Take Yourself Home”, a strans peste 76 de milioane de streamuri la nivel global.

De-a lungul carierei sale, Troye a adunat aproape opt miliarde de streamuri la nivel global, pentru toate materialele sale. Albumul “Bloom” a fost numit de catre critici a numeroase publicatii cum ar fi Rolling Stone, Billboard sau USA Today, unul dintre cele mai bune albume din 2018. De asemenea, TIME spune despre Troye ca este pop star-ul perfect.

Artistul detine numeroase premii internationale: un premiu Billboard Music Awards, trei premii MTV Europe Music Awards si doua premii GLAAD Media. “Revelation”, colaborarea sa cu Jónsi pentru filmul “Boy Erased”, in care Troye este personaj secundar, a fost nominalizata la Golden Globes pentru Best Original Song – Motion Picture. “Louder Than Bombs”, o piesa pe care Troye a co-scris-o si este pe noul album al celor de la BTS – “Map of The Soul: 7”, a debutat pe locul 1 in SUA, Korea, Australia si in multe tari in jurul lumii.

Track List – IN A DREAM:

  1. Take Yourself Home

  2. Easy

  3. could cry just thinkin about you

  4. STUD

  5. Rager teenager!

  6. IN A DREAM

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *