THE SESSION: Rico888 lansează piesa „Obnoxious" – un sound nou care aduce împreună hip-hop-ul, rap-ul și trap-ul
2019-12-06 19:47:08

Rico888 lansează piesa „Obnoxious” în cadrul proiectului THE SESSION.
„De obicei, scriu versuri de fiecare dată când am inspirație, nu contează cât e ceasul sau unde sunt, pur și simplu notez cuvintele și apoi construiesc de acolo. Pentru aceasta melodie, am scris versurile pe loc, la studio. Eu și Alex Ghinea (911), producător Global Records, avem o chimie artistică foarte bună, iar asta ajută enorm când compui.”, a spus Rico888.

Prin această piesă, artistul își dorește ca oamenii să conștientizeze cât de important este să ieși din zona de confort, mai ales în domeniul creativ: „Mi se pare important să rămâi open-minded, pentru că, de multe ori, ajungi să afli lucruri noi despre tine, care te pot ajuta să te dezvolți ca artist.”, a povestit artistul.

În copilărie, Rico888 a evitat o perioadă muzica, pentru că se simțea nesigur din cauza unor probleme de greutate: „Unele persoane ar putea să te găsească respingător, judecându-te doar după aspectul fizic. Îmi doresc ca oamenii să îi vadă pe cei din jurul lor și să îi aprecieze pentru ceea ce sunt, în loc să îi judece pentru modul în care arată.”
Stilul muzical al artistului se încadrează în zona de hip-hop/rap, cu influențe trap, emo rap, cloud rap. Rico888 (Federico Forciniti) are 19 ani și a început să compună muzică de la 12 ani. S-a născut în Monaco, însă familia lui provine din Italia, dintr-un orășel aproape de Calabria.
THE SESSION continuă cu noi piese și clipuri concept ale artiștilor Global Records. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube și în magazinele digitale, dar și pe tv, în exclusivitate pe Music Channel.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *