THE SESSION: Killa Fonic lansează „Todos” – „Melodia asta mă face să mă simt ca și când aș fi în junglă și toate animalele petrec împreună!”

Killa Fonic lansează piesa „Todos”, în cadrul proiectului THE SESSION. Melodia face parte din albumul experimental „Homo Luminis” și este a treia piesă din acest gen afro-trap. „Intenționez să merg în această direcție împreună cu Angelo(REALM), producător Global Records. Singurul termen din spaniolă este titlul piesei „Todos”, restul e în română. Melodia vorbește despre acel moment când soarele fuge la somn, iar noi ne facem de cap! Distracție la lumina lunii!”, a spus Killa Fonic.

Cu un sound unic, piesa „Todos” are mai multe straturi pline de semnificații: „Melodia asta mă face să mă simt ca și când aș fi în junglă și toate animalele petrec împreună. Chiar zic pe refren: De obicei, crocodilii mănâncă zebrele, dar aici stau împreună și se simt bine. Mi-ar plăcea să fac asta și din punct de vedere vizual la un moment dat: să aduc împreună 2 lumi care nu se înțeleg. Prin această muzică afro-trap încerc să aduc aceste lumi împreună”, a adăugat artistul.
Clipul a fost filmat într-o cameră cubică cu efecte speciale de lumini, fum și proiecții. „Ne-am jucat mult cu tot felul de tehnici, am rotit camera, nu am avut niciun fel de obiect sau recuzită, am fost doar eu și m-am dezlănțuit! Am făcut ce am vrut și ce am simțit, am dansat, m-am distrat. Nici nu mi-am dat seama când au trecut 6 ore” a povestit Killa Fonic.

THE SESSION continuă cu noi piese și clipuri concept ale artiștilor Global Records. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube și în magazinele digitale, dar și pe tv, în exclusivitate pe Music Channel.

Păreri?

Comentarii