THE SESSION: Cezar Guna lansează piesa „Scorpion" – „Fetele scorpion au un stil frumos de a înțepa!"
2019-12-05 22:47:45

Cezar Guna lansează „Scorpion”, o melodie inspirată din trăirile sale, în cadrul seriei THE SESSION, în care artiștii Global Records își exprimă propria identitate artistică prin intermediul unor piese de suflet.

descrie o stare în care știi ca ești prins, dar din care nu vrei să scapi. Fetele scorpion, cel puțin din experiența mea, au un still de a înțepa frumos. Mă fascinează acest aspect și am decis să scriu o piesă despre asta”, a povestit Cezar Guna.
Filmările clipurilor din seria THE SESSION au avut loc într-un spațiu geometric, în care accentul este pus pe stările transmise de melodii și pe stilul fiecărui artist.

„Când am filmat clipul, am avut o super echipă, ne-am mișcat repede, am avut outfituri cool, ce puteam eu sa cer mai mult? Sunt super fericit! Sunt convins ca multă lume o sa se regăsească. Sper ca oamenii să rămână cu vibeul misterios al scorpionului și să simtă piesa”, a completat Cezar.

THE SESSION continuă cu noi piese și clipuri concept ale artiștilor Global Records. Toate clipurile vor fi disponibile pe YouTube și în magazinele digitale, dar și pe tv, în exclusivitate pe Music Channel.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *