The Manager & Pascovski V. - Freedom (single nou)
2014-12-22 10:42:40

La 25 de ani de la Revolutia anti-comunista a tinerilor din Romania – 22 Decembrie 1989, Label-ul Armed Recordings produce un single intitulat “Freedom” – Omagiu tinerei generatii, care s-a sacrificat pentru idealurile de libertate si dreptate sociala.

“Freedom” este probabil, singurul release in genul Progressive House, pe care producatorii romani ai fenomenului EDM il dedica unui astfel de eveniment.

Remarcabil este faptul ca, Mihai Dragu ( The Manager ) a fost participant direct la o varsta foarte frageda la evenimentele din timpul revolutiei, iar colegul sau Pascovski Victor ( Pascovski V. ) s-a nascut in mijlocul acelor zile dramatice – 22-23 Decembrie 1989.

Este asadar, un mod inedit, prin care cei doi producatori inteleg sa reaminteasca romanilor si lumii intregi despre jertfa unor tineri eroi, care si-au pierdut viata pentru a apara valorile civilizatiei moderne.

Melodia lansata cu acest prilej, este de fapt, un Anthem ( Imn ), care surprinde prin incarcatura sa emotionala, incercand sa transmita sentimente de dramatism, dar si de bucurie, regasite in ansamblul trairilor tulburatoare, ale momentelor din 22-23 Decembrie 1989.

Ce parere aveti despre piesa celor doi craioveni, “Freedom”, noul release marca Armed Recordings? Daca va place dati share acestui articol!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *