The Lumineers lansează trei materiale video pentru EP-ul „Gloria Sparks"
2019-05-27 20:30:15

The Lumineers face publică prima parte a viitorului său album, „III”, a cărui lansare este programată pe data de 13 septembrie. EP-ul „Gloria Sparks” este compus din trei piese – „Gloria”, „Donna” și „Life In The City”, ale căror videoclipuri au fost lansate consecutiv, pe parcursul a trei zile.
Povestea videoclipului piesei „Gloria” este tulburătoare, o introducere în universul vicios al unei persoane a cărei existență nu poate fi consumată decât prin fuga de sine. Gloria este un personaj inspirat din realitate, un apropiat al lui Wesley Schultz, solistul trupei.
„Gloria este o persoană dependentă. Personajul ei a fost inspirat de un membru al familiei mele, pe care nicio urmă de iubire și nicio resursă nu au putut-o salva”, declară Wesley Schultz
Materialul video al piesei developează treptat o narațiune care se concentrează asupra Gloriei, o femeie ce se refugiază în alcool, ignorându-și complet responsabilitățile de mamă și soție, un personaj toxic, al cărui narcisism îi forțează pe cei din jur să îi plaseze mereu nevoile în centrul preocupării lor.

Cel de-al doilea material lansat, „Donna”, redă aceeași stare de ignoranță și abandonare, însă încadrează prima parte a poveștii, oferindu-i un context și ajutând ascultătorul să înțeleagă mai bine mecanismele din spatele comportamentului fiecăruia dintre personaje.

Cel de-al treilea și ultimul videoclip al EP-ului, „Life In The City”, dezvăluie stadiul incipient al relației dintre Gloria și soțul ei, dar și secretele ce învăluie nașterea copilului ei.

Noul album semnat The Lumineers este o narțiune compusă din poveștile a trei personaje, membrii familiei Sparks, prima parte a acesteia fiind reprezentată de lansarea EP-ului „Gloria Sparks”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *