The Concert aduce pe 31 mai, la Romexpo, cel mai mare live show The Motans din 2020!
2020-02-13 16:07:36

The Concert prezintă cel mai mare live show The Motans din 2020, pe 31 mai, la Romexpo.

„La , nu vă veți întâlni cu un simplu show live, ci cu o stare specială, cu emoții, cu un act unic. Vă veți întâlni, de fapt, cu voi înșivă. Abia aștept să ne vedem!”, a spus Denis, artistul The Motans.

Melodiile semnate The Motans sunt captivante și pline de semnificație, iar live-urile trezesc emoții puternice în rândul fanilor. Denis reușește să surprindă publicul de fiecare dată, dezvoltând o relație profundă cu acesta.

Printre cele mai îndrăgite piese ale artistului se numără: „Poem” feat. Irina Rimes, cu peste 38 milioane de vizualizări pe YouTube, „Înainte să ne fi născut”, cu peste 18 milioane de vizualizări, „Jackpot”, cu peste 23 de milioane, „Versus”, cu peste 25 de milioane de vizualizări.

Conceptul vibrant „POP POP POP!” va include, pe lângă cele mai mari concerte din acest an ale unora dintre cei mai iubiți artiști, și activări și jocuri pline de culoare, totul într-un spațiu transformat într-o lume fantastică. Biletele pentru cele 3 zile de concerte și experiențe inedite pot fi achiziționate de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-the-concert-concertele-tale-preferate-pe-aceeasi-scena-48915.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *