Test de personalitate: Alege una din cele 5 cărți și află-ți destinul
2019-05-10 11:05:58

In una din toate aceste 5 carti destinul tau iti este scris, iar tu ai dreptul doar la o singura alegere. Concentreaza-te pe o singura carte, din acest Test de personalitate, pe care vrei sa o alegi si citeste mai jos ce scrie in dreptul acesteia pentru a-ti afla destinul!

Este un test de personalitate foarte simplu care sigur o sa te uimeasca la maxim!

CARTEA 1 – Te-ai saturat de atata lume falsa care se misca in jurul tau si pretind multe lucruri de care nu sunt in stare sa le indeplineasca. Tu ai fost in totdeauna un om de cuvant si te-ai tinut de promisiuni, nu ca altii. Ai facut alegeri bune, dar si rele.

Ai invatat mult mai mult decat ar fi trebuit, asta din cauza celor care nici nu meritau atentia ta. Acum au plecat pe drumul lor, dar sigur tot tu ai ajuns mai bine decat ei.

Vei pleca intr-o calatorie indepartata unde iti vei gasi pacea si echilibrul vietii, iti vei pune toate gandurile in ordine si vei strange forte noi pentru a te reintoarce in obositoarea viata pe care o traiesti zilnic, acea calatorie te va face sa intelegi unele lucruri ce-ti vor colora viata.

Desi anii au trecut pe langa tine precum vantul, viata ta nu se sfarseste aici, ci din contra! Tocmai incepi sa o traiesti, caci in aproximativ doua luni in viata ta isi va face aparitia o persoana ce te va invata ce inseamna sa traiesti cu adevarat, scrie antena3.ro.

Ti-a placut sa fii un om cinstit si la locul tau. Ai facut lucruri frumoase din cele urate si ai avut niste rezultate foarte grozave de fiecare data cand ai experimentat cate ceva. Nu te mai intereseaza ceea ce a fost in trecutul tau.

Ai de gand sa iti indeplinesti toate visele si sa lupti pentru ele oricat de greu ar fi acestea de indeplinit. Vrei mult mai mult de la tine si toata lumea stie ca o sa poti!

CARTEA 2 – Vor exista rezultate foarte mari ca viata ta sa devina fixata cum vrei tu, iar toate lucrurile sa ti se indeplineascasi sa ai parte numai de bucurii si fericire. Va exista doar bucurie si fericire pe parcursul tuturor anilor pe care ii vei trai.

O sa ai parte de cineva care chiar va stii cu adevarat sa te pretuiasca. Visele tale vor deveni realitate rand pe rand si vei avea tot ceea ce ti-ai dorit tu vreodata.

Nu te ingrijora, trebuie doar sa astepti si sa ai rabdare!

Ai iubit. Ai iertat. Ai sperat. Ai luptat. Ai renuntat. Ai plans. Ai castigat. Asta se afla in spatele tau, iar astazi poti sa zambesti in cel mai frumos mod cu putinta, desi, in sufletul tau au fost lupte de care nici n-ai avut habar.

Ai invatat ca pentru a fi in armonie cu alte persoane din viata ta, trebuie sa ai o relatie frumoasa cu tine insuti. Sa stii sa te ierti, sa te accepti, sa inveti, sa uiti. Nu vei fii un om obisnuit pentru ca ai dreptul sa fii un om extraordinar! Invata ca nu poti raspandi lumina daca nu arzi.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *