SURFACES lanseaza albumul "PACIFICO"
2021-06-26 19:20:48
Duo-ul premiat cu multi-platină, Surfaces, a lansat al patrulea lor album, Pacifico. 
Anticipatul proiect al duo-ului vine dupa succesul înregistrat de single-urile, “Wave of You”“Next Thing (Loverboy)”, și “So Far Away”. Înregistrat de Forrest Frank și Colin Padalecki într-un studio, acasă, din Malibu, Pacifico este un album pop, ideal pentru vară.

„Am vrut să facem un album care transmite sentimentul locului unde l-am înregistrat,” spune Surfaces. „Ne-am decis să ne întoarcem la origini și să înregistrăm cu echipament audio, in casă, în sufragerie, înconjurați de nimic altceva în afară de ferestrele deschise care să capteze energia fiecărei zile în Malibu. Pentru aproape o lună, ne-am trezit cu acest peisaj special și am prelucrat sentimentul pe care acesta ni l-a oferit, sperând că și fanii vor putea să audă ce vedeam noi.”

Pentru a sărbători lansarea, Surfaces își începe turneul lor din 2021, “Good 2 Be Back Tour”, în seara aceasta cu un show sold-out la STUBB’S în Austin, Texas. Produs de Live Nation, turneul cu 21 de spectacole se va desfășura în San Diego, Boston, New York și multe alte orașe, înainte să se încheie în Madison, WI la The Sylvee pe 18 noiembrie. Turneul va include invitați speciali precum Verzache, khai dreams, și Public Library Commute.

Pacifico – Tracklist:
1.Climb
2.Hideaway
3.Let Me Know
4.Yours
5.On Time
6.So Far Away
7.Wave Of You
8.Feels The Same
9.Next Thing (Loverboy)
10.Come With Me
11.Let It Ride
12.Time Zones
13.With You
14.Malibu Interlude
15.Come Around
16.Pacifico

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *