Superstarul international Luis Fonsi are un single nou, o super colaborare cu Demi Lovato – Echame La Culpa (Blame Me)
2017-11-17 18:00:51

Luis Fonsi a revenit cu o alta colaborare, la fel de plina de savoare si culoare, alaturi de Demi Lovato. “Echame La Culpa” se numeste single-ul ce este lansat dupa ce Fonsi a cucerit topurile cu feat-ul cu Daddy Yankee.

Ritmuri cu influente din Caraibe si pop modern, piesa “Echame La Culpa” imbina perfect timbrul lui Fonsi cu cel al artistei americane, care canta si in limba spaniola.

Regizorul clipului este tot Carlos Perez, cel care a lucrat si la Despacito, cel mai vizualizat videoclip din istorie, cu peste 4 miliarde de vizualizari. Videoclipul a fost filmat in Brooklyn, New York.

Luis Fonsi a primit pe 16 noiembrie 2017, in cadrul celei de-a 18 editie a premiilor Latin Grammy, 4 trofee pentru hitul Despacito (Record Of The Year, Song Of The Year, Best Urban Fusion si Best Music Video – Short Version).

In plus, Fonsi a inchis gala Latin Grammy cu hitul Despacito, iar show-ul lui a inclus patru stiluri diferite de interpretare, acustic, cumbia, salsa si un remix dance, cu invitati speciali, artisti din Puerto Rico, Columbia si DJ Diplo.

“Sa inregistrez o piesa cu Demi a fost o experienta minunata si ce m-a incantat si mai tare a fost sa vad dorinta ei de a canta in limba spaniola. Si este o perfectionista, overall, dar mai ales in ceea ce priveste pronuntia in spaniola”, declara Luis Fonsi.

Luis Fonsi va include piesa “Echame La Culpa” in setlistul turneului “Love And Dance World Tour” pe care il va continua in Rusia, Letonia, Serbia, Croatia, Franta, Germania si Olanda.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Echame La Culpa”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *