"SUICIDE SQUAD: The Album"- succes fenomenal!
2016-12-19 18:11:14

Soundtrack-ul blockbuster-ului “Suicide Squad” este unicul album de soundtrack premiat cu discul de Platina in 2016!

Albumul ce contine piesele din filmul care a facut senzatie in aceasta vara, “Suicide Squad”, a atins un nou record de vanzari, si va fi premiat de catre RIAA cu discul de platina pentru vanzari ce depasesc 1 milion de unitati!

Soundtrack-ul a facut istorie odata lansat, debutand pe prima pozitie in top-ul vanzarilor si stream-urilor online.

“Suicide Squad: The Album” a doborat recorduri insumand peste 32 milioande de stream-uri intr-o saptamana, astfel reusind sa fie unicul album de tip soundtrack care va primi discul de Platina in anul 2016.

“Suicide Squad: The Album” s-a dovedit a fi un fenomen global, ocupand prima pozitie in iTunes in peste 77 de tari. Albumul contine 14 piese dintre care 10 vin insotite de videoclipuri ce au adunat peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube.

Cele 10 piese au fost lansate simultan in iTunes Overall Singles Chart, ocupand primele 10 pozitii, iar pe locul 1 s-a plasat “Heathens”, piesa celor de la Twenty One Pilots.

“Heathens” s-a aflat pe prima pozitie in iTunes in peste 61 de tari, si este in prezent pentru a zecea saptamana consecutiva in top-ul Billboard “Alternative Songs Chart”. Piesa premiata pana acum de doua ori cu discul de platina de catre RIAA a fost si pe locul doi in Billboard “Hot 100”, iar in topurile “Rock Digital Songs” si “Rock Streaming Songs” a ocupat prima pozitie.

Pe langa primele pozitii in aceste topuri, “Heathens”, s-a transformat intr-un hit international cucerind tari precum Australia, Canada, Marea Britanie, Italia si Noua Zeelanda, unde a fost certificat pentru platina si multi-platina. In paralel, videoclipul piesei a adunat peste 400 milioane vizualizari si a castigat premiul MTV Video Music Award pentru “Best Rock Video”.

“Sucker For Pain” de la Lil Wayne, Wiz Khalifa si Imagine Dragons cu Logic si Ty Dolla $ign (feat X Ambassadors) este un alt exemplu de hit international, dupa ce a castigat un disc de Platina si a debutat pe prima pozitie in Billboard “Rock Digital Songs” si “Rap Digital Songs”, cu peste 67,000 descarcari in prima saptamana de la lansare. “Sucker For Pain” a cucerit top-uri precum “Hot Rock Songs”, “Hot R&B/Hip-Hop Songs”, “Rythmic Songs” dar si locul 15 in “Hot 100”. Nr.1 in iTunes in peste 26 de tari, piesa a reusit sa se impuna si pe scena internationala. Videoclipul piesei a strans peste 234 milioane de vizualizari si 289 milioane de stream-uri in toata lumea.

Skrillex si Rick Ross au creat o super piesa, “Purple Lamborghini”, al carei videoclip a starnit furori. Regizat de Colin Tilley, detinatorul premiului MTV, clipul a strans peste 156 milioane de vizualizari, iar single-ul a ajuns in top 10 in “Hot Rap Songs” si “Hot Dance/ Electronic Songs”. Pe langa asta in videoclipul piesei si-a facut aparitia star-ul din SUICIDE SQUAD, Jared Leto.

Albumul “Suicide Squad” a fost produs de echipa de la Atlantic Records si Warner Bros.

Filmul “Suicide Squad” a facut istorie in acest an, dupa ce in weekendul de dupa debut a reusit sa faca incasari de peste 745 milioane de dolari, un record in lumea cinematografiei.

Acestea fiind spuse, va astept sa-mi spuneti ce parere aveti. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *